Från pappa & faster Marie

Tisdag kväll.
Vi har packat väskor och vägt.(Jenny hjälpte mig.) När Mikael kommer från arb. skall vi gå och äta på en Japanskt ställe.
Vi kom för två veckor sedan, lång tid, framför oss. Nu är det daxs för hemmresa. När vi kom var Jenny och mötte oss på flygplatsen, Maglew hem, 300 km/ tim. jag förstod att här blir det ett högt tempo. Fika på balkongen, 30 våningen och över 30 grader varmt.
Sen staden. Vad vi har fått se mycket, dessa höga hus denna trafik, så många nära döden upplevelse när vi har åkt taxi (men dom var billiga att åka med). Denna total kaos i trafiken, men ändå en viss ordning i det, att gångare gick mot grönt ljus, hindrade inte bilar och andra fordon att köra rakt igenom och alla tutade. Vi har varit på expo, vi gick genom via vipp. Takc vare Mikael så hann vi med flera länder. Har varit på tygmarknad, andra marknader, en ren Kinismarknad vi fotade dom i smyg, och dom oss, vi var dom enda västlänningar där, och Jenny förhandlade priser åt oss, jäklar vad tuff hon var, och i regel tog hon hem spelet.
Vi har också varit i Beijing, sett dom stora sevärdigheterna OCH Kinnesiska muren i strålande  solsken och målnfri himmel. Mikael hade ordnat det perfekt för oss, med sina kontakter, privat chafför mm.
Vi har också träffat Jennys o Mikaels vänner här, vi har sett dom på bild många gånger, nu har vi fått omgås med dom.TREVLIGT att få träffa och omgås med er
Jag har väll inte varit så snabb alla gånger när vi har varit ute på promenader, men fårbonde i från Smålandskogarna i en storstad med 20-30 milj. invånare, så finns det så mycket att se även av vardagslivet, så man blir bara stående och gapa.
Tack Jenny och Mikael för två hänelserika och underbara veckor, synd att tiden går så fort.    

Geron o (faster) Marie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0