GRATTIS STINA!

GRATTIS Stina på 5 års dagen!

Hoppas du får en jätte bra dag med många paket och god tårta!

Kramar från oss!

Lördag.

Verken Patrik el Björn hade varit i Shanghai innan så här skulle det bli setsing av det på hög nivå och hade Patrik fått bestämma så hade vi sett allt på en dag. han var redo att stiga upp med tuppen men det var INTE yngre herr Andersson, det har visst varit två hårda veckor i Bejing. Fram och tillbaka, möten hit och dit och en och annan middag. Som grädden på moset var vi  på Tapanyaki i fre kväll och............
Kl tio träffades vi och hade på oss sköna skor för här skulle det gås! Vädret var kanon, sol, +ca 30 grader och lite blåsigt.
Vi tog först nya delen och sen gamla delen av matgatan tills vi kom på Najing Lu. Det markets när vi började närma oss marknaden för då kom det en massa människor och frågade om vi inte skulle ha klockor, MEN det skulle vi inte för alla fyra hade vi klockor, konstigt?!
Kollade in äktenskapsförmedlingen i Poeples park, fortsatte gånvägen ner och tog en kaffe på ett Dounats ställe, fika monstret Jenny tog naturligtvis något gott till kaffet medans pojkarna var ståndaktiga och drack kaffe.
Tyvärr var hela The Bunds strandpromenad uppgrävd och allt var bara kaos där nere med byggpalnk, grävmaskiner och skylltar i ett enda virrevarr. Men då kom smarta Jenny med en ideé, vi går upp till resturangen M on the Bund och lånar deras uteservering lite. Jamen vad ska vi säga då?
Hummm, vet inte, med det överlät jag till Mikael och han kom så fyndigt på att vi ville titta på utsikten för vi funderade på vart vi skulle äta senare på kvällen. De visade oss in så trevligt så där stod vi och tittade på utsikten från en trevlig resturang.
Efter ännu mer promenad då vi inte hade en aning om hur vi skulle ta oss till båtterminalen pga allt bygge så lyckdaes vi till sist och båten tog oss över till Pudong. Efter lite mat och vila var vi redo igen efter dagens igentliga mål: SWFC= Shanghai World Fananscal Center 492 m högt och 2008 var det den högsta färdig byggda byggnaden i världen.
Efter lite betalning, köande och hissåkande så var vi då uppe på våning 100 och 474 m upp i det blå. Ganska coolt faktiskt!
Det var allt lite små läskigt att gå på de där glasplattorna där man såg ända ner till marken.
Efter allt tittade på både det ena och det andra så var vi nog alla rätt nöjda. Men efter en dusch och lite vila så var vi redo igen!  Då var det middag uppe i Jin Mao på våning 56.


Frukost på balkongen.


På gamla matgatan.


Äktenskapsförmedlingen i Peoples Park.


Patrik på Nanjing Dong Lu.


Bröderna Andersson på The Bund.


Jin Mao till vänster & SWFC till höger.


Lunch utmed floden på Pudong sidan.


Jin Mao till vänster & SWFC till höger.


Patrik uppe i SWFC, man ser toppen utan Jin Mao.


Jin Mao känndes lite liten när man stod uppe i SWFC som är 492 m.


Lite läskigt var det allt att stå på glaspartierna.


Allt var väldigt litet där uppe från.


Fredag kväll på Takanyaki tillsammans med Patrik & Björn.


Guu vilket farande.

Man ska vara glad för det lilla bruka man ju säga, och visst är det så. Igår tor kom Mikael och Björn (VD för en av Lesjöfors fjäderenheter) hem på fika, de stannade inte mer än 45 min, men ack så gött att få träffa honom lite iaf.

Men guu som de far!
Det är andra veckan i rad som Mikael är i Beijing med omnejd och härja runt, i går em när han just kommit till Changzhou så var det ett företag som ville att han skulle komma på besök nästa vecka i de trakterna kring Beijing, men då var dte en som suckade.
Mikael och Björn möttes utanför hotellet kl 06.30 för vidare färd mot Beijings flygplats, 10.30 landade de Shanghai Hongquie. Hade trott att det skulle varit här kring 11-11.30 men de dök in vid 12. Då stod fikat på bordet, hade bakat sockerkaka och snickers godisar på morgonen och frysen erbjöd gott hembakat bröd.
Styrkta efter kaffet tog de bilen till Changzhou för att försöka jobba lite oxå och inte bara fära runt som andra skollade råttor.
Jag därimot tog mig 400 m söder över och köpte blommor, efter några timmar tog jag mig ca 1 km norr över och besökte posten och handlade på vägen hem, det var mina utsvävningar den dagen.
I dag fre är Björn iväg på möten, Mikael sitter på kontoret och vi hoppas alla att de ska kunna ge sig av i vettig tid i em så de är hemma till kvällen.
Tyckte det hade varit smidigare att de flög direkt till Changzhou och tagit sig på annat sätt än bil hem i em, men visst. Jag kan förstå dem, tåg en fre em, det är ingen hitt. Jag som försöker undvika att tanspotera mig på fre, tunnelbalbanan en fre em är HEMSK! Att få tag i en taxi är nästan omöjligt och trafiken är som ett enda stort STOP!
Tur att de är två så de kan underhålla varandra i em i trafik köerna.

Jag ska därimot ta det lilla lugna, pyssla lite med mina pärlor, fika hos Kate, kankse en massage och vad som händer sen, ja det får vi se då.

Nattligt besök!

Jag somnade gott lite efter 23, vet inte vad kl var när Patrik ringde och sa att han landat.
Måste vara något fel i kominikations nätet för både jag och Mikael har skickat sms till honom utan att det gått fram, jaja. Kl 01.30 ringde han igen och sa att han nog var utanför. Yrvaket klädde jag på mig och gick ner, han var rätt!
Det blev en sabb syn av lägenheten och utsikten, jag visade honom frukosten då han tittade på mig och frågade:
- Vaa stiger inte du upp och servera frukost?
- Skulle knappast tro det.......
Frågade om det var något han behövde ha tvättat och konstigt nog (efter en vecka i kappsäck) så var det det, nu rullar maskinen.
Han hade med sig en jätte laddning tidningar, toppen! Jag fick dem av mamma I-L i somras men min packning tillät inga tidningar men nu är de här! Man kan ju inte resa hit med 20 kg egen packning menar jag för då tar man ju sig inte hem när man har shoppat nytt här nere och det vore ju synd om folk åkte med halvfulla väskor, därför är vi duktiga på att beställa efterlängtade saker, som mat. Men det funkade ju inte i detta fallet med tanke på att han skulle resa runt i en vecka innan han kom hit.

Patrik är på G.

Torsdag kväll.
Patrik sitter i ett flygplan mellan Beijing och Shanghai, Pudong. Han skulle lyft runt 19-tiden men rinde vid 18 och sa att hans flyg var inställt och att han var ombokad till ett kl 20. Kl 21.5 ringde han och sa att nu går han på flyget, 2 timmar senare än planerat.
Jag hade trott han skulle varit här kring halv elva först, sent men visst inte senre än att man är uppe. När han ringde första gången så tänkte jag att jag är nog lika kvälls pigg idag som igår så det är ju ingen fara. Andra gången han ringde var jag korkad nog att säga: ring när du landat. Varför det igentligen? Det som har betydelse är ju när han är här så jag kan gå ner och släppa in honom, inte när han landar ute på Pudongs flygplats. Har skickat ett sms nu för ikväll är det första kvällen jag är trött sedan jag kom ner här. De bruka ju säga att man ställer om sig en timme om dygnet och det ligger nog en hel del i det.

Jag lämnade Sverige förra torsdagen och Patrik en dag senare, men inte för att åka till sin lägenhet och älskade sambo utan för att göra leverantörsbesök, resa i tjänsten med andra ord.
Han började med ett stopp i Hong Kong, sen var det S.Kina, en tur till Beijing och snart Shanghai. Han ska jobba imorgon, bli upphämtad kl 07 (tur att det inte är jag) för att åka 35 mil enkel resa, fyy tusingen. Den han ska åka med hade sagt att det tar ca 3.5 timme, jag bara log när jag hörde det. I värsta fall kan han gånga den tiden med 2.
Ha ställt fram frukost porslin, bröd och müslie så kan slipper rota runt i alla köksskåpen det första han gör när han kommer till ett nytt ställe.
Så i helgen blir vi turister, ska försöka valla runt honom så gott vi kan i varmen. Idag har det varit 36 garder. Kl 08 var det redan 31, phuuu.

Nää nu går jag och lägger mig, orka inte sitta uppe och vänta.

Ödetomten.

Hade tänkt lägga ut en bild på ödetomten som inte är så öde längre men bilden var av mindre god kvalite så jag vänta med det.
Ödetomten som vi kalla den ligger i kvateret bredvid tro jag man kan bedömma det som, men från vår balkong ser det ut som granne. Det är en jätte tomt som var helt kal, i våras kom det lite gräs iaf så då blev den grön och fin.
Innan var det ett stort bostadsområde från 1930-talet som de fick för sig att riva, tro det var unjefär när vi kom ner för man hörde att det var motstånd och liv om det.
Hörde några svenska damer prata om det: de menade på att det var det bästa som kunde ske. De fick SÅ mycket pengar och en fin lägenhet i stan.
Vistt, det där tro jag på så mycket jag vill! De kankse fick pengar, men inte tro jag det var en miljon var som de påstod, säkert fick de en lägenhet oxå i stan, men vart i stan? Antagligen i utkanten där de aldrig varit förr.
Det var en annan svenska som pratat med en kines och då hade kinesen menat på att de hade det eländigt i husen, gemensamt kök, bara en vattenpost, bara kallvatten. Men de hade en enorm gemenskap! Nu sitter tre personer i varsin lägenhet i ett område som var för dem helt okännt innan och gemenskapen är borta och de känner sig bara ensamma.
Det är nog lite som författaren Ola Wong skrev i en av sina böcker, det var om hans farfar el morfar. Olas fam hade fixat lägenhet åt den gamle gubben i Borås, lg hade bra kök, badrum, varmvatten, inget drag kring fönstrena och allt var bekvämt. Men gubben trivdes inte! Så efter ett par år så flyttade gubben tillbaka till sitt "ruckel" i en av Kinas största städer och där trivdes han.
Det var väl lika stor kontrast för han att ha det tyst som för oss med alla dessa ljud som finns här nere, de gillar dem och det gör jag väl oxå i en liten dos när man vet att mellan varven kan man åka hem till skogen igen.

Åter till ödetomten:
En mäklare sa att där skulle det bli park, visst! Det hade varit perfekt, mer än perfekt, men inte på en av stans dyraste markplättar! Han vile bara hyra ut en lägenhet som hade utsikt över denna ödetomt, ingen rolig utsikt alls enligt oss. Kate & Stefan lämnade det huset innan de började riva pga allt oljud och inte blir det mindre oljud när de ska börja bygga igen. Nu har de börjat, det kom upp två baracker på noll tid innan vi åkte hem i somras och nu finns det en barack till + två krana och en sådan där hemsk "bank maskin". En maskin som slå i pålarna i marken innan de bygger, hoppas bara de inte ha tänkt jobba på nätterna när de sätter igång med det för då kommer hela kvatert vara vaket i flera månader vart enda natt.
Ska bli spännande om vår fina utsikt till Pudong kommer att försvinna el om den får vara kvar ett tag till?

Kate.

Efter ca 2.5 månad på olika håll så träffades vi äntligen igen! Hon hade ju naturligtvis haft det toppen nu när hon blivit mormor och allt så det var en sprudlande glad mormor jag träffade, herre guu mormor, det lät ju gammalt!
Iaf, gammal el inte så åt vi god lunch tillsammans och sen fixade vi till våra fötter, öena och goa blev de och röda snygga naglar med blommor på stor tårna hade vi. Jag hade en ur sexig blå stortå nagel och då gjorde lite rött nagerlack underverk.
Men jag kan säga att jag hade snygga tår, för efter en timmers yoga igår kväll så såg mina stortårs naglar mest ut som "korvat nagerlack". Hon hade målat lagrena för fort så de hade inte torkat efter 5 timmar och när jag då låg på den där yoga mattan och klälade så korvade nagerlacket ihop sig så när jag kom hem var det bara fram med Gripens remover och den sexiga blå naglen kom åter fram. Efter duschen så kladdade jag på lite nytt rött nagerlack men några snygga blommor det kan jag då inte åstakomma. Inte illa med att kunna vara snygg i 5 timmar iaf.
Det där med sport, det är ett fördärv, först blå nagel som snart trillar bort och nu förstörda nymålade naglar, här sncka vi allvarliga problem!

Svar till Ellen.

Byt flekt på datorn, snarast möjliga så den inte börja stänga av sig hela tiden för så har du ett större problem!

Skype.

Är det någon som undra varför vi inte är uppkopplade på skype längre så är det för att linjen är DÖD. Jaja död och död, men datorn var nära kollaps så nu sitter jag med en lånedator och den har inte skype, el jo vetti skjutton det har den nog. Den där gröna lilla bollen finns ju där nere i hörnet, ja då ska jag bara ta reda på använda namnet och lösenordet från databanken som nu befinner sig i Beijing på möten så kan jag vara uppkopplad mot världen igen.
Vår dator har inte mått bra på länge, det är en fläkt i den som har låtit som en stucken gris mellan varvern och sen blev den så varmt pga att fläkten inte gjorde vad den skulle så då stängde den av sig. Hur mår alla programmen efter att datorn bara stängt av sig en massa gånger, hummm.
Jag påpekade problemet MÅNGA gånger till han den där, men han hade ju inte så ont av det för han använde ju nästan uteslutande sin jobbdator. Men nu när han var här nere själv så upptäkte även han hur dålig datorn var så nu är den förhoppningsvis på service och kommer att må bra den dagen då jag får hem den igen.

Ny mobil.

När vi flyttade ner och Mikael öppnade nytt abonemang så fick han en rätt bra mobil men han hade en annan som han använde så han tyckte jag kunde ta den, det var bara det att det var en Nokia och jag har alltid använt Ericsson, så efter en dag så var jag as förbannad på mobilen och fick ta en av Mikaels gamla Ericsson som han hade liggandes här nere.
Så jag har haft två snarlika mobiler, en i Sverige och en i Kina. Men nu när vi var hemma i Svergie så var svensk mobilen sten död, lät tekniska storebror titta på den och konstaterade att den blivit fuktskadad. Kunde köpt nytt batteri för ca 500 kr, till den gamle, nää du tack. Därför förde vi över svensk nr till kina mobilen och så har jag använt den i sommar. Men det är bara så att den sett sina glans dagar, alla knappar är inte var de en gång va.
Mikael tyckte i helgen att jag borde ge den där Nokian en chans till, för det är en bra mobil. Jaja det kan jag väl, men det var bara det att sim kortet lyfte bara med sig 150 nr och då var det ca 50 nr kvar + att Nokias format inte såg ut som Ericssons gjorde. Så Mikael la ner ett evighets göra igår kväll med att föra över nr och fixa till dem så tex pappas alla nr ligger under samma flik och inte som fyra olika flikar. Nu återstår bara att se om jag kan bli vän med den här mobilen, med tanke på all tid M la ner igår så har jag inte så stort val, det bara måste funka. Men jag fick oxå en mindre lektion om hur man hanskas med den, det var behövligt om man säger så!

Helg.

Lördag:
Somnade som en klubbad säl i fre kväll, vaknade inte som ett lik (något som är vanligt förekommande när man kommer tillbaka). Funderade på vad som hänt, men det skulle jag inte gjort för i lör kväll var det värre att somna, låg där, en timme, två timmar och då visade kl 02, humm kul.
Men innan det problemet uppstod så var vi på blomstermarkanden efter att ha latat oss på balkongen, ätit frukost och bara myst.
Det var ordning och reda på torpet när jag kom, inte det, men lite blommor skadar då INTE! Snabba var vi där oxå så när vi kom hem med vårat lassa var det bara tatt dekorer. Flitiga lisorna till balkongen hamnade i badkaret först för att få sig en ordentlig omgång med vatten innan den åter hamnade ute i hettan.
Sen på kvällen var vi ute och åt gott på en Thai resturang.

Söndag:
Då kännde man sig mer som ett lik, hurt bullen Mikael gick en sväng till gymmet medans jag skönt sov vidare, men när man väl kommit ur den sköna sängen så piggnade jag till rätt kvickt. Tur var det för kl 11 träffade vi Sara på Sashas och åt brunch på deras uteservering. Vi satt i skuggan med två fläkta blåsande på oss, men guu så varmt det var! Drack vatten och jouise som en kamel men inte samlades det i någon puckel inte utan det som inte svettades ut kom ut på annat håll. Där satt vi och glassade fram till kl 14 sen skulle Sara på yoga och vi åkte ut till elektronik kvateren. Först tittade vi lite på en elektronikmarknad, men efetr en stund fick vi snudd på panik då vi inte hittade en enda utgång och gick istället till Best By. Där var det svalt och inte ens hällfeten så många kineser som på marknaden. Och chansen är kankse lite större att det man köper är en äkta vara och kommer att hålla ett tag. Efter mycket tittade på både det ena och det andra så blev det en skrivare och en luftrenare. Luftrenaren fick vi inte med oss hem utan den hade de enbart för hemleverans, uhummm. Men skrivaren fick vi med oss, en extra svart patron och en bunt med papper, sen var det tunnelbanan hem för att få en taxi en sön em när det regnade, nänä inte en chans.
Em fika på balkongen och då hade nog tempraturen sjunkit till 33 grader, tack! Regnet sänkte tempraturen något och det var välbehövligt.

Framme.

Nu är man då åter på kinesisk mark. Allt gick kanon med flyget, var lite orlig att de skulle gnälla på mina kg när jag checkade in men inte ens det. Och jag tro faktiskt inte det var så mycket att gnälla om, jag fick tex inte med mig rågsiktet ner utan tog osten och grädden istället. Tur att vi ska få besök i höst................
Mamma och moster D körde mig till tåget i Alvestad, sen var det raka vägen net till Köpenhamn, in med väskan, en stärkade öl och sen Frankfurt nästa.
Väl i Frankfurt så tog jag mig till gaten direkt efter att ha gått igenom den där LÅNGA blå tunnlen, tänkte att jag gör som Mikael, fråga om man kan bli uppgraderad. Det jag inte tänkte på då var att han hade endel poäng på sitt sas kort som han erbjöd dom, vad hade jag, humm inte så mycket. Men jag gick fram och fråagde om planet var fullt el om det fanns möjlighet att uppgradera sig el att sitta vid en nödutång. Hon slog på sin dator, log och sa: To day you have lucky!
Hahahah jag reste buisniss! Hur jäkla skönt som hällst! Hoppas det sker fler gånger!
Innan planet lyfte fick man lite dricka, en kunde man välja på champange, vin el öl innan maten. Allt i riktiga glas. Maten bestod av förätt, varmrätt & dessert, tre olika allternativ, allt på porslin och med linneservett på brickan, här snacka vi klass!
Inte att förglömma den sköna stolen! Bred, skön och så kunde man sova i den! Den gick nästan att fälla helt rak, där sov man som en kung!
Efter denna kungliga färd så stod Mikael och tog imot mig på flygplatsen!
Det blev en lung kväll hemma, packade upp lite och Mikael fixade mat!

Flottfest.

Då var det äntligen dags för flottfest! Meningen var att det skulle skett medans Mikael var hemma, men tyvärr så kunde inte alla så det fick bli senare och utan honom. Synd för det var lite av hans chans att träffa gänget men men...
Fm bjöd på kanon väder men radion hade meddelat att regn skulle komma på em och lagom att jag satte mig i bilen för att åka och hämta Nicke så började det regna.
Fikat tog vi inne istället för på flotten för det regnade ganska så ordentligt, men alla hade vi regnkläder så det hindrade oss inte!
Nellie var lagom road av att befinna sig på en flotte sittandes i sin stol men jag är ändå inpad av att hon uppförde sig så bra som hon gjorde. Efter flottresan på sjön blev det grillning uppe i huset. Nicke hade fixat kanon grillspett till oss två, tack Nicke!
Kvällen var trevlig och tiden gick fort så sen var det bara att ta sitt pick och pack och åka hem.

Tack Uffe & Helena för ännu en toppen flottfest!

Nellie var lagom inpad av att vara på sjön, men uppförde sig ändå mycket bra.


Nicke var den som fick napp först.


Olsson fixade den största fisken!


Sprätthönsen hade utställning i helgen, mamma var en av de som "tjänstgjorde"


Många snygga qviltar fanns det på utställningen.


Min väska, gjord av mig & moster.


Kalas.

Det känns som det har varit mycket förtidiga och försenade kalas för vår del denna sommaren. Nu senast var det Anneis, mamma & pappas tur.
Av fam Natzén är det bara Robban som fyller på sommaren, alla vi andra fyra fyller när det är som mörkast och kallast men nu är det sommar så det var något nytt att fira födelsedag då.
Det hela börjde med att Annie behövde köpa sig en vandra ryggsäck för att hon ska börja plugga till fritidsledare nu i höst. Ska man ha en vettig så kostar de ju endel och då kom jag på (tänka sig, men så var det faktiskt) att vi kankse kunde lägga ihop till en ryggsäck så får hon den nu nr hon behöver den istället för att man går och handla annat till rätta dagen.
Så blev det bestämt så jag gjorde paket, ställde fram flagga och när Annie satt ner så ställde vi andra oss upp och sjöng. Hon trodde nog vi blivit totalt duma i huvudet men när hon öppnat paketen så fattade hon.
När vi ändå firade så firade jag mamma & pappa oxå, de behövde en portabel hårddisk, och nu har de en. Mamma fattade vd det var för en liten fin röd "anteckningsbok" men pappa: Vad är det där för något?
Det är bra att ha lilla pappa! Nu ligge alla deras kort på den nya hårddisken och en kopia på vår, bara att visa hur de ska använda den oxå.

Annies förtidiga 22 års "kalas".


Mamma & pappa fick super förtidig födelsedagspresent + farsdags present: en portabel hårddisk.


Mamma & pappa fick super förtidig födelsedagspresent + farsdags present: en portabel hårddisk.


Axel

Nu har äntligen Axel kommit ut i världens ljus.
Fick ett glatt mail av Anna igår att de nu är stolta föräldrar.
Grattis till er båda: Robert & Anna!

Lycka till!

Försenat 4 års kalas!

Ibland kan det vara svårt att få in allt i schemat när man är hemma i några veckor, men att fira 4 års kalas är ganska viktigt!
Max fyllde 4 den 20 juli men jag firade honom lite försent men han verkade inte ledsen över det.
Ida hade gjort god sallad och jag bakat tårta efter Maxs önskemål, det var viktigt att det var mandarinklyftor på tårtan. Så halva tårtan var med mandarinklyftor och halva med blåbär. Vi åt alla med god aptit.
Max provade kläderna och tyckte det var onödigt att ta av den när han skulle sova.
Han visade även att han både kunde cykla och åka sparkcykel, måla med kritor på gatan och visade sin samling av bilar!

Max 4 år!


Max fick tårta med mandarinklyftor på av gudmor.


Mikael är nu i Kina.

Allt har gått bra och Mikael är nu åter i Shanghai.
Han lyckades med att uppgradera sig så han åkte kungligt mellan Frankfurt och Shanghai (den lilla grisen).
Det var tydligen inte extremt varmt så det är bara till att hålla tummarna att det håller i sig tills jag oxå anländer för 40 graders hetta är inte min melodi.

Sista 4-hjuling turen denna sommar.


Förtidigt födelsedags kalas.

Nu när det är som det är så vill det till att klara av alla formaliteter medans man är hemma så sista kvällen innan Mikael åkte tillbaka så firade vi Stina & Ella.
Stina blir snart fem år och i oktober så fyller Ella två.
De fick varsin ny höstjacka, det var lite svårt att se om de passade för de hade bara på sig dem i två röda ögonblick för sen var det annat som var mer intresant. Ella provade dock sin nya skjorta och den behöll hon på hela kvällen, klänningen hon fick provades INTE! Stina fick nästa 2000 st klistermarken så tala om att vi blev poppis. Men det bästa var nog ändå det halsbandet hon fick, då kom ett stort HÅÅÅÅ, ett sådant hade jag ju önskat mig!
Vi fick som vanligt god mat hos Patric & Jenny, Mikael körde så jag kunde dricka gott rosé vin till. Sen fick vi fina små bakelser och Ella åt med god aptit med hela ansiktet.
Det var en super mysig kväll men samtidigt lite sorglig! Stina är så gammal så hon fatta att nu är det LÄNGE tills vi träffas igen. Men som sagt, tiden går fort!


Födelsedags kalas för Stina & Ella.


Fullt ÖS, fullt BUS!


Ella provar sin nya fina skjorta.


Storebrossan Robban är nu 42 år! GRATTIS! Tack för gott fika!


Kväll hos Max & Leo.

Max & Leo + deras föräldrar hade husvagn på Hagön en vecka så det var perfekt att cykla bort till dem en kväll och umgås. Max hade önskat sig "riktig" mat med broccoli och svamp så vi fick en god kyckling gryta  med pasta.
Mikael & Max busade hela kvällen, men det kan man förstå för Max har frågat efter Mikael jätte länge nu och undra när "han den där" igentligen kommer och leker med honom.

Leo fick använda en plastbunke som lekkompis.


Max & Mikael, bästa polarna.


Diggeloo konsert i Båstad.

Väderleksrapporten lovade inte toppenväder, solen sken på fm men när vi skulle packa bilen ÖPPNADE sig himlen och vi satt kvar på altanhen en studn till.
Det var inte lätt att klä sig en dag som denna, vi visste ju inte vad vi skulle hitta på, så till sista frågade jag Jenn: vad ska du ha på dig. Då var det lite lättare att klä sig. Regnkläderna packades, Nicke, Partik & Jenny fixade pick nick och Inga-Lill & Bengt passade Ella. När det regnat över så gav vi oss iväg mot nya mål.
Mikael tyckte vi skulle åka till Varberg men vi hamnade i Båstad, mycket bra för jag ville se en konsert i sommar (och det har jag nu).
Vi åt och drack gott och såg hur de svarta målnen började närma sig så vi packade ihop och knödde in oss i bilen. Men bilen ville inte! Där stod vi och klockan började närma sig sju och bilen förblev hel DÖD! Det blev taxi ner till konserten och några telefonsamtal till Bengt som lovade komma och hjälpa oss när konserten var slut.
Diggeloo var kanon bra! Solen strålade under hela första "halvlek" men det regnade under andra, men det gjorde inget för vi hade regnkläder med oss.
Bengt stod utanför och körde upp oss till bilen och efter att vi puttat bilen både uppför och nedför så staratde den och vi alla kunde åka tillbaka till stugan.

Tack för presenten! Det kan vi önska oss nästa år oxå!

(Undra varför Mikael bara fotade i svart vitt?)

Pick nick utanför Båstad innan konserten.


Diggiloo turne i Båstad.


Vätskekontroll i "halvlek"


RSS 2.0