Resa med Lesjöfors.

På torsdag är det helgdag, dragon boat festival.
De ändrade en hel del bland helgdagarna för något år sedan och denna dagen blev helgdag, men den har funnits väldigt länge men nu har den blivit röd.
Lesjöfors har palnerat resa för sina anställda ett tag och då passade det bra att lägga resan när det var en extra ledig dag, så imorgon kl 06 ska vi samlas utanför fabriken och ge oss av i buss. Vart? Har inte fått något namn på platsen med det ska ta ca fyra timmar med buss och vi ska åka syd väst till något område med berg och floder.
Det ska bli riktigt kul att se något annat än grå storstad som man annars är van vid.
Det är 52 personer som ska ut på resa och jag misstänker att jag kommer bli uttittad från topp till tå av de flesta som jag har blivit de andra gångerna när jag visat mig, men men det får man väl ta.
Som sagt vi åker imorgon kl 06 och beräknas vara tillbaka på lördag kväll (inte allför sent hoppas jag) för sen sätter vi oss i bilen och kör mot Shanghai så vi kan få en dag tillsammans hemma i vårt hem, innan det är dags för Mikael att åter ta sig till Changzhou.
Hade tänkt ta tåget hit till Changzhou i em/ kväll, men tydligen var det fler än jag som hade tänkt ut och resa just denna dagen. Hade två allternativ att välja mellan, sittplats och då åka kl 08 eller att få en stå plats kl 14.30. Med tanke på att jag behövde städa, handla och packa innan jag åkte så fanns det bara ett allternativ om jag inte skulle vara uppe hela natten vill säga. Så vi bokade en stå plats till mig, men så igår kväll (tis) pratade jag med Carola och då kom bla detta upp. Så kom hon på den briljanta ideén att jag kunde ju åka med deras chaffis till Changzhou för han skulle ju ändå åka från Shanghai till Changzhou för att hämta hem Stefan. Kanon! Så kl 13 blev jag upphämtad utanför huset och 2 tim och 20 minuter senare steg jag in i Lesjöfors lokaler.
Hoppas inte Mikael har tänkt jobba lika länge som han bruka utan att vi kan ha lite kväll tillsammans och se något annat av Changzhou än fabriken, lägenheten och Shangrila.

Aliens.....

Om det är någon som är nyfiken på att se hur de där aliens såg ut på flygplanet som kollade tempen på en när man landade i Shanghai så kan ni gå in på Jonas Magnussons bild album. Han reste till Shanghai i lördgas och nu är han och hans kompisar på någon trevlig ö och ha sol semester. Nästa vecka kommer de tillbaka till Shanghai och då hoppas vi att han har tid att komma över till oss.

http://www.facebook.com/p.php?i=1266780770&k=SVA366W3SW3M5JEFYAZZQS

Orkideér.

Ja de här berömda blommorna som är så fina när de blommar och så fula när de inte blommar, två gröna pinnar med blad i botten.
Förra året hade vi ganska många, de blommade över så fort men jag tro det berodde på att de inte trivdes på TV bänken där det blev dragit pga AC aggigatet. Men som man gör hemma så spara man de där stråka pinnarna och håller tummarna på att de har tänkt blomma igen någon gång.
Tro det var efter att vi varit hemma över jul så var det tyvärr mer än en orkideé som hade givit upp, kvar i krukan låg bara något brunt torrt. Men som tur var så var det några som fortfarande var gröna och som vi tog med oss i flytten. Tro det eller ej, nu är de på väg att blomma igen, den ena är redan utslagen och de andra två är på G.
Så nu när jag står och diska så har jag en blommande orkideé framför ögonen.
(Hade jag haft min kamra så kunde jag tagit en bild och laggt ut, humm).

Lugn helg!

Mikael mötte mig på flygplatsen och när vi ändå var ute och åkte stannade vi till vid B & Q för att titta efter en el grill. Natrulgtvis så hade de ingen men de hade lite annat som vi tror vi kan behöva. En bra sport affär ligger bredvid så då blev det ett par nya byxor för min del och en ny treänings tröja för M.
Vi hade ju Metro precis intill så vi gick in där en runda oxå, jaha där blev det mat och dyligt för ca 700 kr, som hittat!
Somnade i bilen (för ovanlighetens skull) så när vi väl var hemma så hade jag krafter nog att packa upp både resväskan och allt vi handlat med hjälp av M.
Jag hade med mig en ny jobb dator till M så han var ju tvungen att kolla in den oxå.
Solen sken så det blev en liten stund vid poolen, inte alls fel! Åt gott på balkongen innan vi somnade som klubbade sälar.
Man är alltid lika död de första morgnarna när man kommer från Sverige, detta är inget undantag. Mikael försökte skaka liv i mig när kl visade fm, han lyckades väl hyffsat iaf. Efter att ha besökt gymmet trodde vi att vi skulle ha solat, men det duggregnade så jag somnde i soffan istället innan vi åkte iväg till Ellen och hennes man Chris för att ha en trevlig kväll tillsammans.
Söndagar tycker jag att man har rätt till att vara slö (iaf om man har jobbat en hel vecka och det har ju vissa av oss gjort) så vi slappade vid poolen i det sköna vädret + ca 28 grader och solen visade sig ganska ofta iaf. Tog tunnelbanan till Grand Gateway och åt gott på en ute servering innan vi intog soffläge och tittade på F1 och därefter en film.
Så var den helgen förbi.

Känn dig välkommen till världen!


Rosor.

Tänk om jag hade haft den där kamran nu, då hade jag kunnat visa er alla hur fina blomor jag fick när jag kom tillbaka hit ner av min Älskling!  En stor bukett röda rosor med en massa bröna blad runtomkring stod på bordet. Ha snittat om dem nu så att de ska klara sig länge.

Kamra.

Minnet är visst inte på topp, det kan det omöjligt vara när man glömmer kamran hemma i Siggebo! Laddaren fick jag med mig ner men inte kamran, så vill det sig illa så blir det inte en enda bild utlagd på bloggen på sex veckors tid nu. Är så sur på mig själv att jag glömde den hemma..................!!!!!!!!!!!!!

Tillbaka i Shanghai.

Redan i luften blev man varse att man var på väg till Kina, då man var tvungen att fylla i en hällsodeklaration, var man skulle befinna sig de första sju dagarna i Kina, om man hade haft eller hade vissa sjukdommar, vilken flight man kom med och guu vet allt.
Som vanligt när planet landat så får flygvärdinnorna säga: Vänligen sitt kvar på era platser tills symbolen med säkerhetsbältet släks. Och som vanligt är mer än en person som har vaxpropp i öronen och inte ha hört meddelandet och börja röja bland sitt handbagage i "hatthyllan". Nu sa de medelandet minst fyra gånger för in i planet kom tre aliens! Tre vilklädda människor  i overåller med latex handskar, skyddsglasögon, munskydd, mössa och skoöverdrag. Den första hade en apparat som liknade en pistol men det var någon slags termometer, vad de andra två nissarna fyllde för funktion vett i tusingen? De kollade tempen på oss alla innan vi fick resa oss upp och lämna planet. Sen mötte en jätte kö, först blev man dirigerad till rätt kö efter jätte kön, sen kollade en vitklädd människa att man fyllt i rätt och sen var man framme vid kuren där man lämnade i från sig hälsodeklarationen som då förhoppningsvis var rätt i fylld och man kunde gå vidare till passkontrollen där ännu en kö väntade. När väl allt detta var avklarat tog det inte många minuter innan väskan kom och man kunde krama sin älskling som väntade på en på andra sidan väggen!
Mikaels komentar över alla dessa köer va: Det var tur det för det tog 1 tim 50 min att ta sig ut till flygplatsen. Vi bruka räkna med en timme men vi har åkt på 35 min en gång.


Välkommen till världen Collin!

Cornelia, en av mina barndommsvänner har nu fått sitt första barn, det blev en liten pojke. En Collin.
Hoppas att ni alla tre + Dexter mår bra och kan njuta lite nu av att det är helgdag och fint väder!

GRATTIS!

Uppe på 93 meter.

För ett par dagar sedan var jag & Johan uppe och hälsade på lilla Elvira och hennes föräldrar. De bor på Martins föräldrars jätte gård och de har även två vindkraftverk. Vi sätt där och babblade om både det ena och det andra och efter en stund så var jag uppe i ett av verken, 93 meter upp i det blå. Man behöver då inte alls betala dyrt och åka till Liseberg för jag tyckte allt att det åkte både upp och ner i magen med att åka i denna lilla nät hiss. Hissen var en liten nät bur som löpte på vajrar och när man åkte igenom de olika shakten så skakade det i hela buren. Man var ju inte särskilt kaxig det kan man ju erkänna. För att nå växel ldan och all elktronik så behövde man klättra fört på en stege ca 5 meter upp till hubben och sen en ny stege upp till själva hjärnan på verket.
Det var väldigt kul att ha varit uppe i ett men det var ganska skönt att nå backen igen!

Välkommen till Världen Elvira!

Grattis Frida & Martin till er lilla dotter!
Vet att det varit lite jobbigt men hoppas att det snart blir bättre!

Kramar till er alla tre!

Siggebo gym.

Tanken var ju att man skulle röra på sig medans man var hemma så man inte blev som en potatsi säck under tiden, men nja. Vet inte om det gått som planerat men det kan ju oxå bero på att man varit dunder förkyld.
Har iaf varit i landet och ränsat en hel del ogräs och det var inte kroppen van vid, det markets tydligt efter första hack passet!
Annie och Martin håller på med ett JÄTTE progekt att renovera lillstugan, det kommer att bli kanon när de är färdiga! Just nu så är det ugrävning av golv som står på listan, det är nästan färdigt. Bryta upp golven och sedan är det bara till att gräva, ett av rummen räknade de ut att de gräft ut ca 10 kubik, för hand! Tur att Martin & Adam är starka gossar!
Jag kunde ju naturligtvis inte hålla mig undan utan har varit ute där mer än en timme, gräft, slängt sten och svettats. Mamma kom ut en dag när jag stod och längde upp en massa sten på en gammal släpkärra som man inte behöver vara rädd om och frågade om jag var på gymmet? Just det: Siggebo gym, alldeles gratis och man får till och med ett tack efter jobbet av Annie & Martin. Det är mer än vad man får när man varit på gymmet!

Lördag = fest.

I lördags var det fest, både för Mikale & mig.
Han var på Ingrid & Jannes inflyttningsfest och hade en toppen kväll!
Jag fick hänga med på ett bananskal på en cykel fest tack vare Patrik & Jenny.  Vi samlades kl 14 på A-stoprs torg och sen cyklade vi mot Bygget. Lite stationer på vägen, tipspromenad och dyligt innan vi nådde fram till Bygget där de serverade korv. Sen var det brännboll, det är nog den sporten som flest människor skadt sig på och jag har fortfarande lite ont i min ena jumske efter denna hårda tävling. Dusch, bastu och lite sminkning så var vi alla redo för mat och fest.
En toppen fest! Ett STORT TACK TILL JONAS & MARTINA FÖR ALLT!

Nu är alla fyra verken resta.


Alla fyra verken är nu uppe.

I torsdags så restes det sista verket och det firades med kaffe & tårta och innan dess så var det "champagne" och tal från progektledaren. Det var kl 13 och direkt efter det så åkte monterings gänget hem till södra tyskland för att få några dagars ledighet för att i mitten av nästa vecka åka till Härnysand. Kranen börjades monteras ner direkt efter sista lyftet och lämnade berget på fredagen, ingen rast ingen vila här inte.
Hela teamet ska upp till Härnysand och resa fem verk, så hade detta progektet dragit ut på tiden pga dåligt väder eller något annat problem så hade det blivit kaos uppe i Härnysnds hamn dit alla delarna kommer med båt från Danmark & Tyskland, tydligen är inte den hamnen så stor och verkens delar är inte små, så.....
Nu väntar vi bara på att de ska börja snurra oxå, men det dröjer veckor innan dess. Det är en massa sladdar som ska dras kors och tvärs, minst tre olika team från Tyskland ska upp hit och fixa med olika saker innan de kan börja snurra och fylla sin funktion.

Mamma & Vera serverade kaffe & tårta på berget.


Det var "champagne" & tårta på berget när alla verken var resta.


Det är många skruvar som ska passa ihop för att vingarna ska sitta på plats.


Gubben i de blåa kläderna styr lastbilens bakhjul.


Förkyld.

Både jag och Mikael har haft lite ont i halsen  lite till och från nu i vår men det har liksom aldrig blivit något mer av det och tur är väl det.
Tyckte att det var ur trist på gymmet nu innan jag åkte hem och tänkte det att kan jag jogga endel nu när jag är hemma ute i skogen så kankse det kan vara kul att komma tillbaka till gymmet igen, och hur blev det med det då? Nää just det, blev mega förkyld på flygt hem och det sitter i fortfarande. Så någon jogging har det då inte blivit, knappt några promenader (fast det kan oxå bero på att pappa köpt en fyrhjuling som nu är familjens leksak och används till allt).
Hoppas att den här onda halsen blir bra snart och att näsan slutar rinna.

Träffa kompisar.

Man vill ju träffa alla och några till medans man är hemma, men denna rundan har jag inte haft målet att träffa alla utan har det lite lungt och skönt oxå.
Har spenderat mer än en timme uppe på berget för att se när de reser de olika tornen och delarna till vindkraftverken, varit i landet, hjälpt Annie & Martin med sitt rivnings progekt som sedan ska bli bygg progekt.
Hade så järna velat jobba endel nu när jag var hemma så man kunde stillat sitt begär efter det men de behövde inga fler chafförer just nu, humm synd.
Igår var jag och mammma och hälsade på mina mostrar och fick gott fika och middag efter alla konstens regler, kanon!
I eftermiddag ska jag passa två små busfrön, Mikaels brorsdöttrar. Perfekt, då är det lagligt att leka!

Hoppas att det sluta att regnar nu för jag hade tänkt ge mig upp på berget och se när de lyfter de sista vingarna för sen är det fika för att fira att allt är på plats.

Samma jobb som....

Nu har jag haft samma jobb som jag hade när jag var 12 år gammal, pappa flinade och sa: Livet sluts i en cirkel, hihi.
Det var kris med gräsklippningen ute på mammas gamla jobb så jag ryckte in härromdagen och fixade till gräsmattan. De hade skaffat ny gräsklippare sedan jag slutade och det var ett stort lyft, men jag markte att jag klippte på samma sätt som för 15 år sedan. Man behövde inte tänka så mycket utan det bara gick av farten. Antingen så har jag glömt av hur ojämn fotbollsplanen/ lekplanen var eller så har den blivit ännu mer ojämn på de här åren. Jag satt där och guppade fram och skakade om inälvorna medans gräset klipptes.


Lyft av vingar till verk nr 2.


Vingar på väg.......


Titta in gubben som står uppe i huset, tur att det inte är jag!


Verk nr 2 är nu uppe, "bara" att koppla all el och få det till att snurra oxå.


Resning av verk nr 2.

Vi hade räknat ut det så bra att när de skulle resa verk  nr 2 så skulle vi sitta på första parkett, sola och glassa på behörigt avstånd men ändå nära så man såg allt.
Alla hade vi olika progekt på fm men vid lunchtid så befann vi oss alla på berget. Matsäck med smörgåstårta (överbliven men ändå), fika och allt.
Men de hade inte kunnat lyfta så mycket som de hade tänkt sig pga blåst, första delen av tornet var satt när vi kom upp där och sen hände det inte så mycket.
Det var väldigt mörkt på himlen en bit bort men vi trodde inte det skulle nå oss för det blåste på motsatt håll, eller om det kankse blåste på alla håll?
Men så markte vi efter någon timme att de började lägga ner arbetet för dagen pga för dåligt väder. Vi började ta oss hemmåt, hade nog inte hunnit mer än 100 meter eller något sådant förrens himlen öppnade sig och det oskade och dundrade ovanför huvudet.
Pappa var helt dyngsur när vi väl var hemma, mamma halv blöt och jag torr (bäst kläder). Det blev till att äta matsäcken vid köksbordet, inte alls vad vi hade tänkt oss. Så kom det en JÄTTE knall så rutorna skallrade i huset och strömmen gick för en stund och klippte en av familjens bärbara telefoner.
Det belv en lugn kväll, jag & mamma tittade på "Så ska det låta" och efter det somnade jag i soffan.

Mikael var huslig på en fre kväll i storstaden, bakade bröd med hjälp av mina instruktioner via mobilen då jag stod på berget.
Vädret är perfekt där nere + ca 30 grader och sol.

Internett kod.

Ibland känner man sig riktigt händig, man vakna ju tidigt när man kommer hem och då är det perfekt att sätta sig framför datorn i det tysta huset.
Och jag trodde ju att jag kom ihåg den där förbaskade internett koden, trodde jag. Efter två försök så poppade det upp en ruta som sa: PUK kod, NEJ!
Jag ville ju bara var snäll och inte väcka de där som sov och kan koden, jag trodde ju att jag oxå kunde den, men icke.
Och vad var det där pappret då med PUK koden? Hummm.
Det blev till att ta hjälp av storebrossans kontakter på hans gamla jobb och snälla som de är så räddade de oss.
Så nu funkar allt igen och datorn har en ny internett kod.

Del 1 av 4 är nu på plats på första fornet.


Regn & kallt.

Jag har sagt hela tiden sedan jag bokade biljetten hem att när jag kommer så försvinner det fina vädret de haft här hemma i över en månad, och visst hade jag rätt. Dagen före jag kom så började det regna och tempraturen visar bara + 6 grader, hummmm.
Tur att man har gummistövlar, regnkläder och varma tröjor att ta till när man är nyfiken och vill titta på när de reser det första tornet.

En snäll Vera såg till att vi nyfikna kunde grilla korv medans vi stod och tittade i regnet.


Del 2 av 4 är snart på plats på första tornet.


Första tornet är på plats, nu fattas "bara" vingarna.


Hemma i Sverige.

Allt gick bra med flygresan och så, men det  var allt lite stressigt på alla flygplatserna.
Vi var i god tid ute på Pudongs flygplats, men så möttes vi av den längsta inchecknings kön jag har varit med om, fem "kasser" öppna och en massa folk som krånglade och hade sig. Så när jag väl hade checkat in mitt bagage, pussat sin älskling hej då var det knappt om tid så det blev till att springa, flåsande nådde jag planet i sista sund.
Vet inte varför men planet var mer än en timme försenat till Paris. Har inga bra vibbar från den platsen från förra gången då jag var på väg till USA, men då var det första gången själv i stora vida världen så jag var inte det minsta orolig inför denna gången. Och visst, det var inget svårt, läsa på skylltarna och gå, men guu så långt det var att GÅ. Jag knatade på så fort jag kunde och använde mig av alla rullbanden som fanns men det tog ändå 40 min att gå + pass och säkerhets kontroll så det var på håret att jag hann med planet till Köpenhamn. Väl där var det bara att köpa tågbiljett, hoppa på det och sitta och vänta tills man befann sig i Alvestad där mamma & Biggan stod och väntade.
De hade en överlevnads fralla med sig, när man reser med Lufthansa så servera de vettig frukost, jag som inte tål det väljer då kinesmaten och den brukar oxå vara helt ok, men Air France, de serverade kaffe och croasange till frukost, hur mätt blir man på det på en skala? Tänkte ätit lite på flygplatsen i Paris men där fanns det ingen tid över till sådant och efter ännu en ljus fralla på planet mellan Paris & Köpenhamn så var det gott med en riktig fralla.
Tittade in en runda hos moster Doris oxå på vägen hem, hon hade bakat silviakaka och bjöd på, satt som smäcken.
Va inte hemma förrens vid fyra tiden på em så efetr lite middag tog jag och pappa oss en tur upp till berget för att se på bygget, sen var det en som somnade gott.

Vad jag har gjort i vår.

Många av oss som bor som vi gör här ute få ofta frågan: - Vad gör du igentligen på dagarna?
Här nedan är lite av det svaret.
Skapa glädjen har varit stor denna våren, så det har blivit lite av varje.

Vita: sötvattenpärlor, svart armband: lavarstenar, guld: plast & kristall pärlor.


Kortare halsband, med olika hängen.


Ny bland kedja, finns i både kort & lång varriant. Öronhänge med pärlor.


Kedjor, pärlor i olika former.


Kedjor & olika hängen.


Julen 2011.

Då var det klart: Vi har nytt kontrakt och det löper till julen 2011.
Det första kontraktet vi hade var fram till julen 2009, denna julen! Tänk vad tiden har gått snabbt!
Men de var jätte nöjda med vad Mikael gjort här nere så de erbjöd oss ett nytt kontrakt förra veckan så nu är det klart.

Kort till Sara från oss.


En fem dagar gammal Sara i Jennys famn.


Hälsade på Sara.

I söndags efter att ha fixat lite mat och fika så gav vi oss ut till Stefan & Carola, nää inte riktigt så var det. Vi gav oss ut för att träffa Sara.
Hon var då fem dagar gammal och då där lagom rödaktig i skinnet, ytterst väl uppfostrad, sov, åt och skrek bara när hon ville ha mat.
Carola verkade må bra, visst lite trött, men det är väl inte det minsta konstigt med tanke på vad hon har tryckt ut.
Stefan var en oehört stolt pappa som pussade på sin nya älskling så fort han kom åt.
Vi grillade och åt kanon gott! Till efterätt var det päronpaj och den satt som smäcken.
Jag la beslag på lilla Sara när hon var på bra humör och bara satt där med henne i famnen och kände på de där små händerna.
Vi tog oss en liten promenad i morådet, men det tyckte inte Sara va så där värs kul så det blev till att gå hem och ge henne mat. Då var klockan redan kvällen och vi åkte in till stan igen.

Tack för en trevlig dag och njut av livet!

- Jag kan väl titta lite då, om ni nu tycker det.


Sara provligger sitt nya täcke.


Världens ståltaste pappa!


Det krävs en man och en bricka för att få fart på glöden. Sen åt vi kanon gott!


Trevlig kväll.

Tänk vilken tur att man har trevliga vänner att umgås med!
Igår kväll på 1 maj träffade vi då äntligen Sara & Micke tillsmammans med Uffe & Helena.
Mikael blandade något gott drickbart som lätt slank ner medans vi spelade wii och väntade på Sara & Micke slulle dyka upp, när de anlänt gått huse syn så blandade Mikael ännu en laddning lättdrucken vätska.
Vi fick bord på den indiska resturangen Masala, lite sent, men vad spelade det för roll? Vi hade trevligt och va gooa och glada. Som vanligt där så smakade maten bra och vi fick bra service.
Av förståliga själ så var Helena jätte trött, helt blek i ansiktet när vi ätit färdigt så de ursäktade sig och gick hem lite tidigre.
Vi andra fyra gick vidare till Nova och drack en liten god champagnedrink innan i gick hem. Väl hemma fick killarna fram whiskyflaskan medans vi tjejer höll oss till vatten. Klockan var över 01 när Sara & Micke drog sig hemmåt och vi gick till kojs.

Grattis Bengt!

Grattis Bengt på födelsedagen!

Tänk att det är ett år sedan vi var i Turkiet, solade,badade, slappade och njöt. Undra vad vi har gjort för vettigt dess i mellan? Det var en trevlig resa och vi hoppas att du får en lika bra dag idag oxå som du hade för ett år sedan!

GRATTIS!

Uffe & Helena är här.

I torsdags kväll kom Mikael och Uffe hem vid sex tiden på kvällen. Mikael hade hämtat upp Uffe i Suzhou på vägen hem och fått en rundtur på Expand Kina.
Jag satt och sydde på ett nytt litet progekt när de kom hem så inan maten underhöll de sig med att spela Wii och äta jordnötter.
Sen blev det grillad kyckling, potatissallad och vanlig sallad på en blåsig balkong, men är det valborg så är det.
Efterrätten åt vi dock inne.
Uffe steg upp tidigt i fre morgon för att möta sin Helena på flygplatsen. Vi spenderade en stund på "svett palatset" så det var lagom när vi kom tillbaka från det stället att vi åt frukost tillsammans på balkongen, blåsigt även nu.
Styrkta med lite päronpaj gav vi oss iväg till tygmarknaden och spenderade tre timmar där, humm vad upphetsande.....
Uffe är en van kina besökare men tygmarknaden var ny även för honom och de var glada att de fick lite guidning där lät det som. Så imorgon är det dags att åka dit igen, hummmmm.........
En jetleggad Helen vilar lite nu för att orka med kvällens utgång, Mikael står i duschen för att försöka göra sig vacker, jag sitter här med spolar i håret och Uffe fördriver mest tiden.
Ikväll ska vi träffa ett nytt svensk par, Sara & Micke, de har bott här nere ett par veckor men vi har inte lyckats träffas innan. Vi träffades första gången när de var nere här på "look and see" före jul och sedan dess har jag och Sara hållit kontakten med hjälp av syber space.
Men ikväll kommer de hit och sen blir det till att äta något gott tillsammans, hoppas vi kan få ett bord på den  indiska resturangen på Dagu Lu.

RSS 2.0