Krock!

I fredags när Mikael & Stefan var på väg på lunch och stannade vid ett rödlyse så var det en kines bakom i en liten "kinesbuss" som inte tyckte det var så viktigt att stanna så han körde på Mikael bakifrån.
Som tur är mår alla bra, Mikael har varit på sjukhuset och kollt läget och allt såg bra ut men det känns ändå bra att han har kollat upp allt!
Stötfångaren har gjort sitt, de hade lite svårt att avgöra om även bakluckan fått sig en smäll men det lär de väl få reda på snart. Lyktor och dyligt är paj så det få bli nya.
Polisen el om det var någon annan myndighets tog hand om bilen och i går var Mikael där med en kollega och skulle skriva papper och hämta ut bilen.
Poliserna som jobbade där slet inte ut sig, de 10 st som jobbade satt och spelade brädspel och la passians på datorn, helt öppet.
Som vanligt när man ska göra något med någon myndighet så tar det tid! 1.5 timme hade det tagit att skriva på ett par papper och lösa ut bilen. Han som körde på var oxå där, han bad så mycket om ursäkt och hade sig.
En kines kan inte säga: jag gjorde fel. Utan de har alltid en massa bortförklaringar till allt, det har vi säkert oxå till mycket men jag tro sjutton att de är varre på det planet.
Hans förklaring till varför han körde på Mikael var att han satt och petade tänderna och spottade ut genom bilrutan.
Så tar det nu lugnt med tandpetarna och spotta sparsamt i semestertrafiken!

Kommentarer
Postat av: Frida

Tjena!! Nu väntar vi på uppdatering på denna sida kompis! :)Vi ses på lördag i stugan!! Ska bli skoj!!! Kram

2010-07-28 @ 12:03:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0