Mellandagarna.

Mellandagarna:
Jag undra alltid vad de tog vägen, tro alltid att man skall hinna med så mycket,
- Det tar vi i mellandagarna.......
Men som alltid så passera de lika snabbt förbi och hälften el något i den stilen hann bli av på dessa berömda dagar.
Tyvärr blev det inget besök i G-borg och träffa med Martin, Elli & Alva. Inte heller hanns det med ett försenat 30 års firande av Ida för den kvällen som var planerad för detta var hon sjuk. Inspektion av Jonas & Lindas hus får vänta till sommaren för fikat blev inställt pga att deras bil stannat och behövdes ta omhand.
Nog om allt vi inte hann med, bättre att tänka på ALLT vi faktiskt HANN med!
Julaftonen var en toppen dag!
Juldagens fm tillbringade vi i regnet på en fyrhjuling, det var en blöt och glad tur.
På em träffade Mikaels sin kära fam och jag firade jul med N.Siggebo & Högshult (något vi gjort under många år, men nu är paketerna slopade och vi äter bara god middag och umgås). Alla lyckades vara med, om inte hela tiden så delar av em, mycket trevligt.
Det har oxå blivit god middag hos Ritha & Tommy, en massa skogspromenader, korvgrillning med grannarna i Siggebo, middag hos Martina & Peter, en och en annan pizza, film och en hel dag hos Klara.
Gummekaka har vi oxå klarat av, det är en Västergöts tradition som Jenny.C tagit med sig hit. Igentligen firas det den 23 dec men vi fick ta en dag som var ledig, det blev den 27 i år. Då firar gudföräldrarna jul med sitt gudbarn, då får barnet en vetelängd och en massa godis, en nyttig present, en samla present och en rolig present. Full rulle hos fam Andersson/ Christensson.
Efter det var det middag på Hedvägen med Mikaels mostrar, kusiner och mormor. Som vanligt när I-L är i farten blev det god mat och mycket mat, trevligt varre.
Efter gummekaka och middag var det whiskyprovning hos Robban & Jenny, tala om hel dag! Det var vi tre syskon med respektive som hade whisky provning med inhyrd föreläsare, inte illa! Annie fick order av Robban:
- Även om du inte gillar whisky och sväljer det så ska du iaf provsmaka!
Ord och inga visor här inte. En kanon kväll och snälla mamma kom och hämtade hem sina fyra inneboende.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0