Mikael i Hifeng.

I tisdags em flög Mikael och David till Beijing för att ha möte hela onsdagen.
Meningen var att´de skulle haft möte i torsdags fm och flygt hem på torsdags em, Mikael till Shanghai och David till Changzhou. På det viset vist jag att Mikael säkert skulle komma hem på torsdagen. Det är så himla surt att vara ensam hela veckorna och det  ska sitta fint med lite ledighet nu! Det var bara det att torsdagens möte blev inställt, så istället för att  "bara" sitta där uppe och vänta på att flyget ska gå så bokade de om sig och skulle flyga till Changzhou i onsdags kväll för att ha torsdagen på kontoret. Precis när de skulle landa i Changzhou så drog piloten på och de fick landa i Hifeng som ligger ca 30 min från Changzhou. Då var kl ca 22 och de visste inte riktigt vad de skulle göra men det blev till att ligga på hotell och på natten kom chaffören och låg över på hotellet för att kunna köra utvilad till Changzhou. När de vaknade i torsdags morgon låg det snö ute och hörde att det hänt olyckor på motorvägen så det blev till att sitta och jobba på hotellet innan de gav sig av vid lunch tid mot Changzhou. Det går tydligen inte fort på motovägen och det kommer att ta tid att komma fram.
Det är bara till att hålla tummarna på att han kan ta sig till Shanghai i morgon fre för tydligen är det halt och hagel i Chanzhou, det rappoterade Stefan om. Han hade tänkt åka hem till Shanghai i dag torsdag men avstod pga halkan.
Tänk om de hade suttit och jobbat i Beijing idag på fm och flygit som det var tänkt, då hade han snart varit hemma istället för att sitta i en bil på motovägen mellan Nanjing & Chanzhou. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0