Läkarundersökning.

De flesta som är utskickade som oss åker med stora bolag, där har de stenkoll på hur allt ska fixas och göras. Det är läkarundersökning innan man åker för att ha chans att få arbetstillstånd här nere.
Mikael gjorde ingen läkarundersökning innan han åkte men gjorde en mindre här nere i Changzhou och det har gått bra med arbetsvisum, jag som är turist behöver inte många koller.
Men man har hört många roliga historier om hur dessa undersökningar här nere går till, då är det inte historier som kommer från min kompis kompis, utan från mina kompisar!
Man kunde ju tycka att har man gjort en läkarundersökning hemma så borde det räcka, nej nej, inte i Kina.
Man ska ha med sig alla papprena till den nya läkarundersökningen från den gamla läkarundersökningen. Där får man ett nr runt handleden och sen börja det:
Sitt nr blir uppropat, in i dena rummet, ut, vänta, in i nästa, ut............
Så håller det på en hel dag så har man några krämpor så borde man få reda på dem då!
En tjej var lite nyfiken när hon blev vägd och skulle kolla vad vågen visade, samtidigt blev hon mätt utan att veta om det och med tanke på att hon böjde huvudet framåt så blev hon lite kortare och ifråga satte detta. Läkaren bara ryckte på axaklra och tyckte väl att det spelade kvitta, hon var ju mätt och vägd, om det sen stämmde el inte, skit i i det!
Alla ser vi ju olika ut, små stora, breda smala. Det kan ju även vara så invärtes, som den som fick det skrivit i sitt läkarutlåtande:
Förstorat näshål, beror av onormailt stort användande av kokain.
Inte så här att man kan se olika ut innuti i näsan och inte att det kan bero på användning av kokain, utan bara ett konstaterande tagit ur luften.
De är sköna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0