Too many managers.

Detta är ett inlägg jag lånat från Carolas blogg. Tycker komentaren om att det var för många kontorsråtter och för få arbetare var rolig, ville därför delge er den.
Det är verkligen så det är här nere, väldigt få som är händiga!

den 15 september

Too many managers

För en tid sedan hade vi sett att en hel del bräder på vår altan var murkna. Vilket fick oss att tänka på förra året då vi var på fest här i området där några plankor inte var i det skick de borde. Kvällen slutade med att en utav damerna steg på de murkna plankorna och tjopp vek sig ena benet så hade hon fastnat mellan plankorna...ända uppe vid låret. Det var stört omöjligt att få loss henne. De flesta på festen hade drukit en hel del, och även om många av oss bor i hus här så är det ingen som äger ett enda verktyg. Man bara ringer när det är något som ska fixas.
Alla karlar började genast komma med förslag på hur vi skulle få loss den stackars kvinnan. Det var allt från att hälla olja över benet till att försöka rycka eller borra (någon hade tydligen hittat en sådan) loss?!. En utav fruarna fällde en mycket träffande kommentar: Too many managers and no workers. Här stod alla dessa höga chefer med alla sina kreativa förslag, men inte en enda kunde lösa problemet  :) Lite kul när man tänker på det. Hur som helst gick det bra till slut. Vi fick loss henne, men vi vill inte vara med om samma sak så vi ringde efter en altaningenjör som skulle fixa våra murkna plankor.
 

Kommentarer
Postat av: mamma A

Vad är det för jäkla material dom använder , huset är ju nästan nytt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009-10-28 @ 21:48:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0