Lördag med Ikea & Majong.

Djungeltelegrafen har talat: Glöggen har kommit till Ikea!
Därför blev det en runda till Ikea i lördags, det bruka vara sjukt mycket folk men det var faktiskt helt ok. Vi gick runt där lite och tittade, hittade äntligen en tamburmajor som Mikael senare på dagen monterade ihop och står nu ståtlig i hallen.
Vi åt köttbullemiddag och så handlade i glögg, pepparkakor och dyligt. Den där matvaruaffären Ikea ruinera ju en, men men......
Vi köpte oxå en ny liten lampa som skall vara i vårt "vintrinskåp" jämte kylskåpet, den gamle hade lagt av så tekniken hade endel att fixa med i lör em medans jag förberedde maten inför kvällen.
Man har ju somm sagt blivit lite biten av det där majongspelet och då ville jag ju även att Mikael skall kunna spela därför anlitade vi en spel expert på området, Kate.
Efter god mat blev det då spelande, pojkarna skötte sig riktigt bra fast det var första gången de spelade. Trevligt hade vi det och kvällen blev sen!
(Nästa gång vi bjuder dem på mat måste vi nog göra något annat kom vi på, de har nog fått samma mat flera gånger nu när de varit hos oss, fats de gnällde inte, tur var det.)
Än har vi inget riktigt majongbord så det fick till att sitta lite på tvären.

Kommentarer
Postat av: mamma A

Och snömannen har fått komma fram i ljuset.

2009-11-10 @ 18:40:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0