Swedladies dag.Swdeladies har vuxet enormt under de sista åren och inga direkta riktlinjer har väl funnits, folk kommer, går och till sist vet ingen igentligen hur något är. Nää så illa var det då rakt inte, så mycket struktur som det finns nu har det väl aldrig funnits men som sagt, vi är ca 160 st nu. Men vad alla de finns vetti sjutton för man ser oftast samma människor, ca 20 st. De hade gjort en enkät för ett tag sedan och då visade det sig att 49.7% av alla swedladies bor i city, ca 30% på Pudong, 20% i Hongquie oh 1% på annat håll (typ Carola som bor ute på "landet").
Föreningar är inte tillåtna i Kina, tänka sig, samla en massa folk och låta dem säga vad man tycker, det går ju inte. Så vi är inte en förening utan en grupp el vad de kallade det, men va sjutton, vi är ju en förening ändå.
Nu har vi blivit så många så nu betalar vi en medlemsavgift, myket liten men ändå så är det några som ska kommentera det. Tänk så många som lägger ner en massa ideill tid på detta och ändå inte får något betalt och så är det några som gnäller om några kr för att få ta del av all info, aktiviteter och allt vad det nu kan vara....
Jag tycker vår förening fungera utmarkt, alla är trevliga och det händer lite av varje!

Igår var då det första riktiga "mötet", vi började med lite kaffe och en massa kackel, tittade lite på utställarna och hade det allmänt bra.
Sen fick vi lyssna till Cristina Beryrand, hon berättade om sin bok inom philofofi, medetation och "basen av naturen", hon är proffessor i området. Hade aldrig hört talas om dessa tecken och tänkandet, men det fanns ett system av 64 tecken som skapats med hjälp av jorden, himlen och livet. Hon är oxå konstnär så till varje tecken har hon målat en bild.

Efter föreläsningen blev det en pause, det var behövligt för syret i rumet var slut för länge sedan och efter lite frisk luft så var det då dags för medlems"mötet". Där drog de riktilinjer och och dyligt. Sen var det lunch, mer kackel och titt på utställarna. Jag köpte mig två filt dukar/ underlägg som var röda. Kommer att bli kanon på vårt svarta TV-rums bord.Catarina Bertrand, berättade om sin bok.

 

Av ca 160 medlemmar var vi 65 st igår, inte illa! Eva & Inger.H var nöjda med dagen, det måste de varit så glada som de ser ut att vara!

Kommentarer
Postat av: mamma A

Är det Sweedladys som dansar på tavlan?

2009-11-05 @ 10:04:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0