Kinesisk opra och gratis Champange!


I fredags visade sig Shanghai från sin bästa sida!

Efter att ha rastat symaskinen hårt under fre fm och umgåtts med tjejerna hos Inger på "pärlgruppen" mötte jag upp tjejerna för kinesisk opera. Ja, hur förklarar jag kinesisk opera.... Mitt bästa råd är i alla fall öronproppar. "Sången" går bäst att beskriva som nasalt skrikande, den mest utmärkande musiken var trummor och storyn fattade jag inte alls. Men kostymerna var underbara och vi satt och åt med opearn i bakgrunden.
Jag kan verkligen rekommendera att gå på kinesisk opera i alla fall en gång. Men sedan räcker det :-)






   

Efter operan och den goda middagen var planen att gå och ett glas rött och softa lite. En skön slapp fredagskväll med andra ord. MEN så ringde Daniel, vår vän som jobbar på lyxhotellet Peninsula. Han erbjöd gratis drinkar och smyg-invigningsfest på en av deras nyöppnade barer. Well, vår mysfredag förvandlades snabbt till en glammig partykväll med fritt flödande skumpa. Kvällar som dessa finns bara i lovely Shanghai :-)


Ellinor, Nina, jag, Sara & Zuzanna



Dansgolvet, han som sjunger är en idol (antagligen något liknande som vi har hemma i svedala.)

      
Killarna kom och oxå senare på kvällen, men tyvärr hade många av de coolt klädda männiksorna redan gett sig av då.

   


Sara, Nina & fixaren Daniel!

Baren vi var på har fyra smårum. Ubåtsrummet, orientaliska rummet, upp och ner rummet och Hollywood rummet. I hollywoodrummet satt VVIPen så där fick vi inte vara. Men vi diggade i de andra tre rummet, och på toaletten :-) Kan du gissa vilken bild som hör till vilket rum? Klicka på bilden för att göra den större.


   

Det var en fre kväll som skulle blivi lugn och fin för att kunna ha en skön helg tillsammans med sin älskling, det är alldels för lite att bara träffas lör och sön så därför skulle vi tagit det lungt på fre kvällen för att utnyttja hela lördagen och inte som det blev, sov bort halva lördagen.
Men man är ju inte sämre än att man kan ändra sig!
Gratis champange säger man ju inte nej till och antagligen kommer man inte hamna på så hemst många sådana här tillställningar!
Har aldrig sett så många stillettklackar, leopadthights, skinnbyckor, genomskinliga klänningar, urringat, mackeade ansikte, kostymer efter coolaste snitt och guu vet allt. Man kännde sig en aning ute men KUL hade vi! Lika kul var det dock inte i lör mendet gick det oxå. Ett glatt minne att änka tillbaka till har vi nu!

Tack snälla Daniel för allt!









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0