Uffe & Helena är här.

I torsdags kväll kom Mikael och Uffe hem vid sex tiden på kvällen. Mikael hade hämtat upp Uffe i Suzhou på vägen hem och fått en rundtur på Expand Kina.
Jag satt och sydde på ett nytt litet progekt när de kom hem så inan maten underhöll de sig med att spela Wii och äta jordnötter.
Sen blev det grillad kyckling, potatissallad och vanlig sallad på en blåsig balkong, men är det valborg så är det.
Efterrätten åt vi dock inne.
Uffe steg upp tidigt i fre morgon för att möta sin Helena på flygplatsen. Vi spenderade en stund på "svett palatset" så det var lagom när vi kom tillbaka från det stället att vi åt frukost tillsammans på balkongen, blåsigt även nu.
Styrkta med lite päronpaj gav vi oss iväg till tygmarknaden och spenderade tre timmar där, humm vad upphetsande.....
Uffe är en van kina besökare men tygmarknaden var ny även för honom och de var glada att de fick lite guidning där lät det som. Så imorgon är det dags att åka dit igen, hummmmm.........
En jetleggad Helen vilar lite nu för att orka med kvällens utgång, Mikael står i duschen för att försöka göra sig vacker, jag sitter här med spolar i håret och Uffe fördriver mest tiden.
Ikväll ska vi träffa ett nytt svensk par, Sara & Micke, de har bott här nere ett par veckor men vi har inte lyckats träffas innan. Vi träffades första gången när de var nere här på "look and see" före jul och sedan dess har jag och Sara hållit kontakten med hjälp av syber space.
Men ikväll kommer de hit och sen blir det till att äta något gott tillsammans, hoppas vi kan få ett bord på den  indiska resturangen på Dagu Lu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0