Vasaloppet

När vi vaknade i söndags sa Mikael att idag är det vasaloppet och vi började prata om hur det var när vi var och tittade på det, det året som vi bodde i Idre.
Mikael ägnade delar av fm åt att försöka hitta någon annan sida än SVT som sände det för vi som har en utlämndsk IP adress kan inte se live sändnigar hemmifrån.
Medans han försökte hitta någon bra sida bakade jag semlebullar, tänkte att man kunde äta semler och tittat på vasaloppet eller åtmindstånde lyssna på det på em.
Vi var ute och åt lunch med ett par som bor i grannhuset och de visade oss en Hot Pot resturnag, som ligger ganska nära oss. Vi hade jätte trevligt och åt gott men efter det var vi tvugna att ta oss en promenad för vi var så mätta. Det andra paret gick hem men vi strosade runt i People Squeere och funderade på om våren var på gång, visst var det kallt men det regnade iaf inte.
Vi kom inte hem förrens kl var 18 och slog på datorn för tänk om, jo, det funkade att se vasaloppet genom SVT. Hurra! Det var inte världens bästa bild och det buffrade många gånger men det gjorde inget, vi satt i soffan och mös. Men efter tjejernas målgång tyckte någon att vi inte skulle se mer skidor och bröt sändningarna för oss. VM kunde vi inte se något utav, surt!
Det blev inte vasalopp och semlor utan vasalopp och sen semlor med trevligt sällskap!
Kate & Stefan kom förbi på en hembakt semla och så hade Kate med sig grädde till mig hemmifrån, herre guu så bra! Men lite konstigt, den var mycket billigare här nere när man fick den levererad från Sverige än när man går till affären själv hemma, konstig. TACK!
Som vanligt hade vi det jätte trevligt, åt och tjötade tills klockan visade sängdags.
Innan vi somnade så låg vi och spånade om vad vi skulle använda grädden till, Mikael röstade på köttbullar och gräddsås, hhuuumm vi få se vad det blir.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0