Råttor.

Igår var jag, Ingrid & Marita ute på en turné. Vi började på tygmarknaden och fixade ett och annat, spanade på nyheter och filosoferade. Marita skulle till lilla tygmarknaden oxå men innan dess var vi tyunga att ha mat i magen så vi bestämde oss för att äta nudlar i Yuan Garden, men väl där hade de bommat igen stället för renovering så vi tog första bästa. Komentaren över maten var, den var ok men inte mer. Efter maten tog vi oss en promand ner till lilla tygmarknaden genom de gamla kvateren och trånga gatorna där det är trångt, mycket folk och inte jätte rent.
Ingrid började små skrika och vi fattade först inte varför: 
- Titta där är råttor!!!!!!!!
- Häää, det är väl möss tyckte jag. (För så är det ofta hemma, råttor säger folk, så fråga man dem, det var inte en mus. Jojo bruka man få till svar).
Men här var det inga möss som satt och åt av lite ris på gatan utan råttor! När vi närmade oss så slanka de in i ett litet hål i huset och när vi gick förbi såg vi deras fötter. Fyy tusingen, och sådana har folk och gosa med!
Men det är inte alls konstigt att det finns råttor här i stan med tanke på vilken UR DÅLIG sop hantering de har! De slänger allt de har i händerna just där de står, även om det finns en soptunna två meter bort. De vet att efter en stund kommer det en fattig sopare som städa efter dem så de behöver inte bry sig, jojojo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0