Onödiga tjänster del 2.

Det finns vakter i vart enda hörn och hällst två som stå på samma ställe. Jag unddra många gånger vad de skulle göra om något verkligen hände, de ser faktiskt inte så handlingskraftiga ut!
Det finns alltid ett helt gäng med vakter vid varje infart till husområden, de kolla vad man ska, men är man vit så bruka de bara säga hej och så får man helt lungt gå in. Så vill man vara tjuv här nere så är det absolut inga problem att ta sig in i de olika villa områden el höghusområden.
Natruligtvis så har fabrikerna vakter, de bruka sitta vid en snygg disk innanför entrén, för att vakta trodde jag.
Som på ett (kankse många) ställen:
Vid entén sitter den el två vakter, innanför där är det kontor och fabriks ytor, så man måste passera vakten för att ta sig in. Det finns alltid någon på kontoret, men inte när det är lunch rast, men då finns det häller ingen vid vakt disken, för de är oxå och äter. Så vill man ta sig en snygg dator el kankse en mobiltelefon el två så kan man lätt traska in på fabriken kl 11.32 då ALLA är på lunch och ta vad man vill.
När jag hörde det så vore det mest lågiska att vakterna satt vid sin disk när kontorspersonalen hade lunch och att de åt före el efter, men nääää. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0