Nationaldags firande.

Handelskammaren och swedladies hade annordnat ett gemensamt nationaldags firande i praken vid Radisson (inte det Radisson som vi åt brunch i förra sön, utan ett lämnre bort).
Förra året hade swedladies annordnat firande på dagen för oss tjejer och vi hade det jätte trevligt och då sa alla: så kul nästa år då vi kan fira alla tillsammans för det är på en lördag.
Vi skulle träffas kl 12, dricka vin, champagne, äta snitta, lyssna på swedladies kör, konsull skulle hålla tal och ha det allmänt trevligt i ett par timmar. Så skulle väl gänget fortsätta och killarna pratade om att avsluta med att titta på fotbollen mitt i natten, det var planen.
I inbjudan stod det att vid dåligt väder ställs arragemanget in, det stod DOCK INTE att vid dåligt väder DAGEN INNAN ställs det oxå in!
Så vi här satt vi framför datorn i lör morgon i godan ro och kollade mailen då jag  läste att dagens firande var inställt pga dåligt väder dagen innan. Informationen var väldigt knapphändig, men om man ville så kunde man komma kl 12 och skåla, inget mer.
Jag ringde Kate, de var likna besvikna som vi och försökte planera något för em i stället. För att dra iväg dit bara för ett glas champange tyckte vi inte var lönt. Så det slutade med att de kom hit på frukost, tur att frysen är väl fylld!
Det blev till att sätta fart när man lovat något sådant, men det gick rätt bra. Bröd, kex, ägg, bacon, Mikaels köttbullar, lax, skinka, ost, marmelad, joucie och kaffe. I stället för att fira nationaldegen tillsammans med 250 st andra så satt vi fyra på vår balkong och åt frukost, tjötade och hade det trevligt.
Det visade sig dock senare att de 100 st som hade tagit sig till Radisson hade haft det jätte trevligt och både kören och konsull framträdde, inte alls så tillknäppt som mailet beskrev.
Istället smidde vi planer för kvällen, det blev så här:
10 st träffades vid 16-tiden på Taikang Lu för vätske kontroll i ca 2 timmar, sen bar det av i taxi till Nova där vi åt gott på deras uteservering och slog ihjäl rätt många timmar. Sen åkte vissa hem till sängen men de ihärdigaste av pojkarna + jag & Kate gick hem till oss och spelade Wii för att ladda upp inför fotbollsmatchen. Jag & Kate spelade inte Wii, men vi skrattade gott för GUU så ROLIGA de såg ut där de stod och vevade med armarna då de skulle spela tennis och senare golf. Att vara bra på golf i verkligheten och på Wii bevisade Robert.N att det är inte samma sak!
När kl visade 01 gick pojkarna till en pub där de visade fotboll, Kate gick hem och jag stupade i sängen.
Som Kate sa: både börja och avsluta dagen hos er.
Det tyckte jag & Mikael var trevligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0