Handla

När man flyttar från servic lägenhet till icke servic så står man där utan, tallrikar, bestick, täcken, lakan, handukar, vattenkokare, damsugare, måpp och en massa annat som saknas.
Men i lör fm lade vi tid på att hitta en lampa tillsammans med mäklaren.
När vi tittade på denna lg så tittade vi även på möbler i en som de använde som visningslägenhet, där fanns en fräck lampa i vardgsrummet som vi ville ha. Men de sa att kankse fanns inte exakt den här och vi sa OK men något liknande. När vi väl flyttade in så stod här en lampa som inte hade den minsta likhet med den vi ville ha. Mikael sa att det var som att beställa en BMW och få en Skoda.
Mäklaren tog oss till ett femvånings hus med bara lampor, där hittade vi rätt efter bara ett par minuter men sen tittade vi runt, det blev den första. Så nu har vi då den där lampan som inte gick att få tag på.
Väl tillbaka i lg fanns där vissa saker att anmärka på, hade det varit hemma så hade man sagt vad det var och hantverkarna sagt: det fixar vi. Nu började de tjafsa hit och dit och jag stod och hoppade jämfota för klockan bara gick och gick. Tillsist tjafsade de om vilket borr de skulle använda när de ska sätta upp en lampa, då..........
Klockan var mycket och jag behövde mat! Ännu en dag på Burger King som ligger i samma hus som vi bor i, sen skulle det bli Ikea. Natruligtvis så var det trafik köer på vägen dit och inga små häller men väl där. Härre guu, hade vart enda Shanghai bo tagit sig dit ut eller? Vi skulle svänga vänster in till pakeringshuset men polisen bara vinkade att vi fick köra rakt fram. Insåg ganska snabbt att det här funka inte, det var en bil kö på minst 1.5 km. Vi försökte ta oss till en stor mataffär istället och det var inte den enklaste saken det häller, det tog oss nära 1 timme att ta oss de ca 5 km som vi skulle. Humöret var  inte på topp när vi väl skulle börja handla, men jag hoppade ur  och började shoppingen medans Mikael turligt nog hittade en pakingsplats.
Raka vägen hem, Mikael hoppade in i duschen, jag plockade in kylvarorna och sen var det språng march upp till Kate & Stefan som var snälla nog att bjuda oss på middag kl 20. Det var så gott och så skönt att få sitta ner och bara vara hemmahos dem och slippa gå ut och äta! Det blev lite sent, men kul hade vi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0