Både resturang marknad och Ikea

Då var det söndag, jet legade som vi var så hade man betalat dyrt för att kunna ligga kvar i sängen men så var det inte. Utan vi tog en taxi till en hotell & resturang marknad, skulle kalla det kall trevånings affär.
Där finns allt vad man kan tänka sig behöva till en resturang eller hotell, det enda som inte finns är täcke, kuddar, sänglinnen, möbler och lite dyligt. Men i porslinsforat,bestick, glas, kaffebryggare, joucepressare, soptunnor, stekbord, stekpannor, grytor, stimmkittlar, städredskap, bar tillbehör finns där vad man kan tänka sig behöva. Vi köpte tallrikar, bestick (självklart fanns inte den skeden vi skulle ha så det blir till att åka dit en gång till).
Jag var där en gång med ett par finska tjejer, två av dem skulle flytta hem och köpte sig varsin ny komplett servis. Jag bestämde mig redan då för att om vi någon gång här nere skulle behöva köpa porslin så skulle det ske där och inte på Ikea.
Vi hade glas sedan innan, de som fanns i den andra lg var så tråkiga så det köpte vi till förra, men inte det andra som vi nu behölvde kompletera med. Hem och dumpa det, ännu en snabb lunch på Burger King ( nu behöver vi inte äta där på flera månader, tre dagar i sträck räcker!) Vi hade tänkt äta på Ikea men misstänkte att det var jätte kö så vi avstod.
Bilen till Ikea och självklart var det trafikköer även denna dag, dock ingen kö in i pakeringshuset. Men väl där så var det proppat med folk. Vi handlade efter vår lista och lite till, hittade inte riktigt allt så det får bli en vända dit til någon dag framöver, men då tar jag nog taxi så Mikael slipper dit.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0