2-5 jan

Fre den 2 jan var det åter "Klacke jackten", där är alla med som har mark i bergskedjan Klackerna eller är inbjudna av någon av dessa. Jag blev inbjuden av far min och det var lika kul som vanligt. Men korven som grillades och det glada sällskapet var det bästa för det var så kallt! Kallaste dagen denna vintern och just den skulle man stå stilla i skogen och frysa. Första såtet såg ingen något men efetr korvgrillningen var det flera som såg rådjur, dreven gick fint och Wilma gjorde bra ifrån sig.
Efter jakten åkte vi till Göterborg och träffade Martin, Elli och lilla Alva. Vi fick ett par mysiga dagar tillsammans bla så vi Elli när hon spelade turnerng i beatch wollyboll. Mikael hittade en rock på rea och framför allt så passade den bra. Han har provat så många här nere och ingen har passat.
En poker kväll hos Peter & Jessica blev det den 3,de på väg hem från Göteborg. Den 4,de tog vi oss en promenad i skogen och njöt av att allt bara var tyst, på em kom fam Andersson på fika. Mikael provade sina långfärdsskridskor nu när det äntligen var så fin is.
Den 5,de var det jobba dag för Mikael, jag rev ner julgrdinerna och städade efter oss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0