Hangzhou bor på besök.

Annelie och Jerry från Hangzhou ( eller rättare sagt, de bor i Hangzhou nu men är från Smålnadstenar) var på besök hos oss i helgen. De kom i lör vid tolv, då hade vi hunnit med en runda på gymmet, ätit en god frukostmacka, torkat golvet och fixat till oss själva. Vi fikade med kaffe och sockerkaka, de satt där och njöt av den hembakade sockerkakan. De har ingen ugn och då blir man ju en aning begränsad, särskilt när det gäller bakvark.
Sen tog vi tunnelbanan till ett område där de säljer elektronik prylar på längden, höjden och tvären. Jerry var ute efter högtalare, han tittade runt, kollade priser så nu är han nog hemma och grunnar på vilka han ska ha.
På kvällen åt vi gott på en indisk resturang som vi har gångavstånd till. Avslutade kvällen/ natten med en drink på hotell Marriot, där serverade de den godaste Pinacolada (jaja så stavas det nog inte, men ni fattar nog om ni vill) jag någonsin druckit. Krämig och fin vad den!
Annelei skulle fixa lite på pärlmarkanden så vi tog bilen dit ut, sen visade de oss den bästa city shopen  ( en mat afffär som har väldigt mycket inpoterade saker) i stan. Vet att det ska ligga en där ute men har aldrig varit där, har inte skänt något större behov av den innan men nu har jag nog fått det. Den var välsoterad och priserna var humana, den maten vi vill ha är inte billig, men det är skillnad på skit dyrkt och ok.
Vet nu oxå vart quilt shopen ligger så vi kan åka dit när mamma och Biggan kommer ner om ett par veckor.
Efter att vi packat in våra matvaror i kylen blev det soffläge på hög nivå! Det blev tacos medans vi tittade på Let´s Dance, sen var det På spåret, en svensk film + att Mikael klippte James Bond oxå (men då sov jag gott).
Sen var helgen över och nu är det nu vecka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0