Kalas.

Det känns som det har varit mycket förtidiga och försenade kalas för vår del denna sommaren. Nu senast var det Anneis, mamma & pappas tur.
Av fam Natzén är det bara Robban som fyller på sommaren, alla vi andra fyra fyller när det är som mörkast och kallast men nu är det sommar så det var något nytt att fira födelsedag då.
Det hela börjde med att Annie behövde köpa sig en vandra ryggsäck för att hon ska börja plugga till fritidsledare nu i höst. Ska man ha en vettig så kostar de ju endel och då kom jag på (tänka sig, men så var det faktiskt) att vi kankse kunde lägga ihop till en ryggsäck så får hon den nu nr hon behöver den istället för att man går och handla annat till rätta dagen.
Så blev det bestämt så jag gjorde paket, ställde fram flagga och när Annie satt ner så ställde vi andra oss upp och sjöng. Hon trodde nog vi blivit totalt duma i huvudet men när hon öppnat paketen så fattade hon.
När vi ändå firade så firade jag mamma & pappa oxå, de behövde en portabel hårddisk, och nu har de en. Mamma fattade vd det var för en liten fin röd "anteckningsbok" men pappa: Vad är det där för något?
Det är bra att ha lilla pappa! Nu ligge alla deras kort på den nya hårddisken och en kopia på vår, bara att visa hur de ska använda den oxå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0