Helg.

Lördag:
Somnade som en klubbad säl i fre kväll, vaknade inte som ett lik (något som är vanligt förekommande när man kommer tillbaka). Funderade på vad som hänt, men det skulle jag inte gjort för i lör kväll var det värre att somna, låg där, en timme, två timmar och då visade kl 02, humm kul.
Men innan det problemet uppstod så var vi på blomstermarkanden efter att ha latat oss på balkongen, ätit frukost och bara myst.
Det var ordning och reda på torpet när jag kom, inte det, men lite blommor skadar då INTE! Snabba var vi där oxå så när vi kom hem med vårat lassa var det bara tatt dekorer. Flitiga lisorna till balkongen hamnade i badkaret först för att få sig en ordentlig omgång med vatten innan den åter hamnade ute i hettan.
Sen på kvällen var vi ute och åt gott på en Thai resturang.

Söndag:
Då kännde man sig mer som ett lik, hurt bullen Mikael gick en sväng till gymmet medans jag skönt sov vidare, men när man väl kommit ur den sköna sängen så piggnade jag till rätt kvickt. Tur var det för kl 11 träffade vi Sara på Sashas och åt brunch på deras uteservering. Vi satt i skuggan med två fläkta blåsande på oss, men guu så varmt det var! Drack vatten och jouise som en kamel men inte samlades det i någon puckel inte utan det som inte svettades ut kom ut på annat håll. Där satt vi och glassade fram till kl 14 sen skulle Sara på yoga och vi åkte ut till elektronik kvateren. Först tittade vi lite på en elektronikmarknad, men efetr en stund fick vi snudd på panik då vi inte hittade en enda utgång och gick istället till Best By. Där var det svalt och inte ens hällfeten så många kineser som på marknaden. Och chansen är kankse lite större att det man köper är en äkta vara och kommer att hålla ett tag. Efter mycket tittade på både det ena och det andra så blev det en skrivare och en luftrenare. Luftrenaren fick vi inte med oss hem utan den hade de enbart för hemleverans, uhummm. Men skrivaren fick vi med oss, en extra svart patron och en bunt med papper, sen var det tunnelbanan hem för att få en taxi en sön em när det regnade, nänä inte en chans.
Em fika på balkongen och då hade nog tempraturen sjunkit till 33 grader, tack! Regnet sänkte tempraturen något och det var välbehövligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0