Diggeloo konsert i Båstad.

Väderleksrapporten lovade inte toppenväder, solen sken på fm men när vi skulle packa bilen ÖPPNADE sig himlen och vi satt kvar på altanhen en studn till.
Det var inte lätt att klä sig en dag som denna, vi visste ju inte vad vi skulle hitta på, så till sista frågade jag Jenn: vad ska du ha på dig. Då var det lite lättare att klä sig. Regnkläderna packades, Nicke, Partik & Jenny fixade pick nick och Inga-Lill & Bengt passade Ella. När det regnat över så gav vi oss iväg mot nya mål.
Mikael tyckte vi skulle åka till Varberg men vi hamnade i Båstad, mycket bra för jag ville se en konsert i sommar (och det har jag nu).
Vi åt och drack gott och såg hur de svarta målnen började närma sig så vi packade ihop och knödde in oss i bilen. Men bilen ville inte! Där stod vi och klockan började närma sig sju och bilen förblev hel DÖD! Det blev taxi ner till konserten och några telefonsamtal till Bengt som lovade komma och hjälpa oss när konserten var slut.
Diggeloo var kanon bra! Solen strålade under hela första "halvlek" men det regnade under andra, men det gjorde inget för vi hade regnkläder med oss.
Bengt stod utanför och körde upp oss till bilen och efter att vi puttat bilen både uppför och nedför så staratde den och vi alla kunde åka tillbaka till stugan.

Tack för presenten! Det kan vi önska oss nästa år oxå!

(Undra varför Mikael bara fotade i svart vitt?)

Kommentarer
Postat av: Anneli

Svartvitt=kinesisk censur hahaha

2009-08-05 @ 11:51:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0