Lördag/ helgdag

I lördags var det helgdag, kommer inte ihåg namnet på den men man skulle gå till sina gravar och göra de fina (lite vår fina kankse). Säkert offra något och sitta där en stund och minnas.
När en helgdag infaller på en helg så kompenseras den med en fri vardag, om helgdagen är på en lördag så bruka den fria dagen infalla på en fre. Är helgdagen på sön söndag får man fritt på måndagen. Men inte i detta fallet, helgdagen var i lördags med myndigheterna rekomenderade företagen att de skulle vara lediga idag istället, måndag. Det hade jällt Mikael oxå om inte. om inte styrelseordförande för äga bolaget hade kommit på besök.
Så det var bara till att stiga upp kl 06, så mednas Mikael duschade och gjorde sig vacker så strök jag skjortor och byxor, var på kavajen lite oxå. Mr A har väldigt många skjortor i sin gadrob, men just nu är det vissa som är favorit och då rullar de varje vecka så det är inte så att jag ska tro att de som redan hänger i gadroben och är bara till att ta och använda duger. Men visst, idag var det ju extra fint så då vill det nog till att favorit skjortan är på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0