Sanya

Då gav vi oss iväg mot sol och bad, planet skulle lyfta vid 09.00. Vi åkte i god tid för att inte fastna i några bilköer, bara för det så tog det inte mer än 40 min ut till Pudongs flygplats. När Mikael skulle hämta mig när jag kom ner i höstas så hade det tagit nästan 2 timmar (inte lätt att beräkna tiden).
Planet lyfte som det skulle och till Hainan kom vi, när vi landade var det bara mulet men när vi skulle ha tag i en taxi så hade det börjat regna, inte vad vi tänkt oss. Men det höll uppe på em så då gick vi runt och tittade lite, tog en kaffe och hade det allmänt gott i varmen. Men på kvällen då vi hade tänkt lämna hotellet för att äta, då REGNADE & BLÅSTE det! Den tropiska stormen hade dragit in, palmerna stod inte upp utan låg, regnet kom från sidan och jag trodde hela hotellbyggnaden skulle lyfta. Det fick bli til att äta på hotellet.
På tisdagen sken solen, underbart. Men det blåst fortfarande hårt och det var lite jobbigt. Fick inga dynor till solstolarna för de kunde blåsa bort så det blev trä smak i baken efter en stund. Solglasögonen blev alldeles salta så man knappt såg ut efter en stund. Man såg hur saltet yrde i luften.
Onsdagen började bra, ett litet gym pass, härlig frukost och sol fram till em då regnet satte i. Men med en god bok var så gick det ingen nöd på oss. Torsdagen var ett helt underbart väder. Vågorna var inte fullt så stora och skräckinjagande och himlen var blå.
Men så i fredags, vår sista dag då ville skulle steka gärnet. Då regnade det hela dagen, ett stilla fin regn kom från ovan. Låg under parassollet ela em och läste, Miakel badade endel men så surt!
Flyget gick inte förrens 21.55 så innan vi nådde lg var kl 02.20, men det gjorde inget.
Summan av sumarum så har vi haft en toppen mini semester med blandat väder, god bok och miljöombyte. TOPPEN!

Kommentarer
Postat av: Ellen

Låter ändå som ni haft några underbara dagar även om det regnade lite smått.här regnar det hela helgen , men man jobbade så det va inte så faligt. =). passar på att gratta Jenny på hennes namnsdag.

sköt om er och ha det gott. kram ellen

2008-10-06 @ 09:39:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0