AIDA

Aida är väl en opra från början men har nu gjorts i en ny tappning i musikal form, gammalt och nytt i mystisk blandning.
Av någon konstig anledning så var vi lite trötta i lör morgon, men denna ggr tro jag inte det berodde på kräftorna utan på att vi kom i säng så sent. Det enda vi kan skryta med under denna dag var att vi pallade oss iväg till gymmet en runda, sen slappade vi på balkongen i solen.
Klockan fyra anlände vi till Kate & Stefan, då höll de på att torka ihop som de sa så de hade redan börjat lite innan vi kom. Efter att ha återställt vätskebalansen tog vi oss en promenad ner till Protmans där Robert & Anna, Marita & Robert anslöt. (De klarade inte av att börja förtidigt som de sa, nää de är kankse lite veka?)
Vi åt gott på en amrikanks resturang, revben. Satt perfekt!
Sen tog vi oss den sista biten till teatern och såg Aida.
Den var jätte bra, jag tittade mycket på kläderna och övrig derkor, men hade vissa problem att förstå vad de sa. Men hel heten fattade jag. Olycklig kärlek, två kungar, prinsessor och en snygg kille, i stora drag.
Vi satt under läktaren och luften där var oehört dålig! Så även att föreställningen var bra så hade man behöft två tanpetare för att hålla upp ögonlocken och något att smörja käkarna med så de inte gick ur led när man jäspade. Som tur var så var det paus så man kunde gå ut lite i friska luften (frisk och frisk, men inte riktigt så syre fattig som där inne).
Tanken var at vi skulle fortsatt på oktober fest efteråt men alla var så sega i kroppen och knoppen efter denna syrefattiga tillställning så vi drog oss hemmåt.
Som alltid i goda vännerslag så hade vi åter en kanon kväll, lite kulturella lyckades vi ju oxå vara!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0