Åka egen bil

Det var rätt skönt att åka egen bil och slippa åka taxi, man vet ju aldrig vilken rally Calle man får till chaför när man hugger en taxi på gatan.
Mikael är ju lugnet själv och med hjälp av GPS och en karta framför mina ögon gav vi oss iväg i lördags f.m. till Decathlon. Det är ett sydeuropeiskt sportkläders företag som säljer snygga billiga sportkläder, det låg i anslutning till ett köpcenter. Jätte trevligt och mysikt ställe, tyvärr duggregnade det.
Sportklädaffären var gigantisk, vi sa: vi kolla över det så prova vi kläder sen. När vi väl hade kollat över allt så var man ganska färdig, då var det bara den där lilla detaljen kvar, att prova kläder.
Vi hittade bra saker och gladerligen lämnade affären med varsin kasse. De hade några par sportskor i st 46, så Mikael slog till direkt!
Vi hittade även en hårtrimmer, så nu kan vi frisera till snyggingen igen. Jag hade med mig Mikaels gamla trimmer hemmifrån, man glömde laddnings sladden hem, så................
Vi körde ett par mil på motorvägen mot Changzhou, bara för att jag skulle få se något annat än innerstaden. Man förundras så över alla dessa byggkranar. Vart man än vrider huvudet så ser man de.
Undra hur många grävmaskiner det finns i detta land? Det är vägbyggen och husbyggnationer överallt och där står sällan bara en gravare. Såg på ett ställe att de använde vajergrävare, hemma har de väl inte använt sådana sedan 70-talet.
På söndagen tog vi oss en ny tur med  bilen, det bar till tygmarknaden (för 100 gången) Mikaels skjortor var för korta i armarna, de hade visst mätt fel, fypiskt!
Vi tänkte se oss lite om i Pudong området, ta oss till havet. Jo visst, havet. Vi lyckades med att ta oss till den stora flygplatsen, men där försvann vår tur.
Där fanns fyra nyasfalterade filer med vägnr och allt, men när vi körde där så insåg vi att där borde vi inte vara. Plötsligt var vägbrunnslocken borta på ett flertal ställen och hux flux var vägen slut, och vart skulle vi ta vägen då?
Efter endel körning så lyckades vi ta oss till motorvägen och därigenom tog vi oss tillbaka till city. En runda på Metro hanns med innan vi var hemma i vår lägenhet.
Lite mys framför tv.n innan Johan blund kom. 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Vi kan väl få en bild på bilen också. mamma

2008-03-13 @ 23:14:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0