Rötmånad

Hörde en teori om varför så många är lite halv krassliga just nu här nere, det är Shanghais rötmånad. SWE har väl den i augusti och här är den tydligen i juni.
Locket ligger liksom på, väldigt tätslutande för tillfället! Det är någon dag som det blixtrat till och solen lyckats ta sig igenom men för det mesta är det bara grått! Grått, regn och ca 28 grader. Oftast så ser man inte toppen på skyskraporna, de döljer sig i mjölken där uppe.
Visste det är ju bättre att det är 28 grader och regn än 10, men jag som trodde jag hade flyttat till Maldiverna eller något liknande. Nää det fattar jag väl att storstad med ca 20 miljoner inv. inte är en solig sandstrand, men lite mer sol hade inte varit fel.
Om man förstår på de som varit här ett par år så har det varit ovanligt dåligt väder denna våren och då fodras väl bakterierna fint.
Och en annan stor bov är: AC,n.
Jag försöker att inte ha kylskåpskallt i lägenheten, just för att inte bli sjuk. Men den inställningen har inte alla, tex han som jag bor ihop med. Så efter denna lilla sjukdoms period så kankse min vilja går igenom?

Kommentarer
Postat av: mamma

Välkommen till vårt gamla trähus i Siggebo där är det naturlig AC . Väntar på er. kram.

2008-06-17 @ 11:08:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0