Rolig fest

Att det blev en lyckad födelsedags fest, det har ni nog förstått med hjälp av bilderna!
Stämningen var på topp och de måste haft skoj, för de sista gick hem vid 02.30, sen var det bara att börja röja upp på slagfälltet.
Födelsedags barnet blev väkt med sång och paket, det svenska godiset var poppis. Men skjortan tog visst första platsen, inte illa. Vi ska även gå och se Raphsody in Rock i Båstad i slutet av juli, så han får vänta lite på en av presenterna.
I söndags så gjorde vi inte mer än nödvändigt. Vi tog oss till ett outlett ställe, jag visste på ett ungefär hur man skulle köra. Men för att ta det säkra före det osäkra så frågade vi Stefan W om vägbeskrivning. Först tog vi fel avfart, för att vända var vi tvugna att köra 3 mil på motorväg innan vändningen kom så var det bara att köra tillbaka de där tre milen. Väl på rätt väg missade vi den där skulpturen där vi skulle svänga. Det enda jag minns av vägbeskrivningen var det Carola sa, det hon hade fått berättat för sig när hon skulle ta sig dit första gången: När du ser stjärnorna mot horrisonten, då ska du svänga. Men några stjärnor mot horrisonten vet jag inte om jag kalla det, det gjorde inte Carola heller. Men efter lite om och men så fann vi stället och kläder inhandlades inför storebrossans bröllop. Så nu är det progektet avklarat, hoppas man duger som lillsyrra den dagen?!
Söndag kväll, "så ska det låta" coca cola, jordnötter och lite mat, kan det bli bättre?

Kommentarer
Postat av: Storebror Robban

Duger!? Det beror isf på om det kommer hem några kläder från kina...... ;-)

2008-06-05 @ 00:00:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0