Regn & åskoväder!

Igår, lör var vi ute på tygmarknaden och skulle hämta hem skjortor som vi beställt åt våra storebröder. Hungriga blev vi så när vi var färdiga på marknaden så skulle vi ta oss snett över väg och äta på KFC, då hade himlen öppnat sig, vi väntade en liten stund och då lugnade sig regnet och vi tog oss till KFC. Men när vi skulle därifrån, då REGNADE DET! Vi stod där och såg hur vattnet steg på vägen och nådde trottoar höjd ganska fort. Träden nästan låg ner av vinden och mörkt hade det blivit utanför. Vi drack en kopp kaffe och hoppades på att ovädret skulle dra förbi, men tillsist så gav vi upp. Jag fick tag i tre sopsäckar, en till alla nya skjortor och varsin till oss. Så gav vi oss ut för att försöka nå bilen som stod en bit bort. När vi varit ute i regnet i mindre av 1 min så var vi totalt dygnsura! När vi skulle gå över ett par övergångställe så gick vi i vatten som var över anklarna på oss. Slängde av oss sopsäckarna och hoppade in i bilen på två röda secunder och på den tiden hann bilen bli dygnsur även innuti. Där satt vi en tund och pustade ut, torkade upp lite vatten med hjälp av ett par servetter och sedan började färden hemmåt.
Tänk om trafiken kunde flyta lika fint jämt som den flöt under ovädret. Alla tog det lugnt och hjälpte in varandra i de olika filerna, förutom allt vatten så var det riktigt bekvämt att köra sa Mikael.
Sent på kvällen regnade det KRAFTIGT fortfarande! Det måste ha kommit oehörda mängder regn de timmarna det höll på. Men då satt vi inne och hade inte ont av det. Men att vädret kan växla så fort?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0