Låt våran AC vara påslagen

Vi har hört mer än en skräckhistorie om när folk kommer tillbaka hit från sina semestrar och öppna lägenhets dörren och varmen och fukten slår emot dem. Och när de senare oxå öppnar gadropsdörrarna så hänger kläderna där gröna av mögel p.g.a att någon klåfingrig städerska ha stängt av ac,n.
Så en snäll kille i repan skrev ner tre tecken som tydligen betyder: stäng inte av/ stäng inte dörrarna som jag sedan kopierade och har nu satt upp på alla gadropsdörrar och på ac reglagen.
Ska ut och köpa fler torrbollar idag, har redan några utplaserade och fler ska det som sagt bli.
Hörde om en som köpt en avfuktare, borrat hål i vattenbehållaren, monterat på en slang och lett slangen till ett avlopp. Så stod den på hela sommaren och sörplade fukt.
Våra städerskor har aldrig stängt av ac, n för oss. Men nu, de senaste gångerna de har varit här så har inte jag varit hemma när de varit här och när man kommer hem är alla avstängda. En annan tjejs städerskor släcker alla lampor och stänger av alla ac även om hon är hemma när de lämna lägenheten. Hon har suttit och läst några gånger när de gått, så där bilr hon sittande i mökret med boken i handen. Fatta inte varför de ska på och pilla, de betalar ju ändå inte vår elräkning så de kan ju blanka f.. i att pilla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0