Halmstad

Vi var några dagar i stugan i Halmstad medans Nicke "ägde" den, sen var det vår tur att husera runt där nere.
Väder gudarna stod inte riktigt på vår sida, fick inte så mycket regn men blåste gjorde det! Kännde mig helt i hålig i skallen mellan varven i denna blåst. Solen visade sig ganska ofta, men det var för kallat att ligga i bikini och lapa sol.
    En gammal klasskompis från grundskolan, Mari B och hennes sambo Daniel kom ner efter att ha varit i och besökt det berömda shopping stället Ullared. Vi hade jätte roligt tillsammans, promenerade runt och kollade läget, åt gott och tjötade en massa. När uret visade 01.30 så sa jag att jag knoppar in, till svar fick jag, - Redan? - Ja klockan är halv två. Då tittade de på mig och i kör sa - VA? Det är ett gott betyg när klockan går fort.
    Sofia och Siri kom ner och stannade en natt, sen var hon tyungen att åka hem för att hinna i tid till jobbet i Värnamo. Vi hade mycket att prata om för det var väldigt länge sedan vi sågs.
    En promenad i Hovshallar blev det oxå, självklart hade vi piknick med oss. Där var jätte vackert, så vi avslutade vår vandring med att ta kaffet i en slänt och njuta av havet, mysigt!
     En grå dag satte vi oss i bilen och åkte upp till Olofsbo och hälsade på Biggan, Svempa, Jonas och Mattias. Åkte på efter lunch och var inte hemma förrens efter midnatt. Sex stycken pratkvarna så var det inte tyst så länge. Självklart både fikade vi och åt gott. Kul att träffa er alla!
    Några gamla kompisar från Mikaels tid i Borås kom ner till Halmstad, vi hade ju tänkt sola och bada, men det var bara en dag som tillät sådan aktivitet. En av dagarna så var himlen öppen, men vi led inte. Satt på altanen och spelade kort och tjötade. Killarna hade mycket att ta igen så där var inte tyst många sekunder.
En vecka går så fort och efter denna veckan kom Patrik med fam ner till stugan och huserade.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0