Strömm.

Det underlätta verkligen att driva ett företsg då man har ström, annars kan det nog bli lite tungt för arbetarna om de ska köra den där 10 tons pressen förhand. Undra hur de skulle göra för att driva alla datorerna? Ja det kan man ju undra över.
Antagligen så räcker inte strömmen till i Kina så då stänger de av vissa områden mellan varvern så de som de som har ström skall få tillräckligt. Har man tur så får man reda på det i förväg annars blir det en liten överraskning på morgonen när man kommer till jobbet och inser: ingen ström!
Denna omgången har Lesjöfors fått reda på att under dessa dagarna kommer ni inte ha någon ström el iaf ingen tillförlitlig ström. Bra, då kan man ju planera efter det men det gör ju att de får jobba på helgerna och vara ledig någon vardag. Men de verka inte protestera så mycket över det utan bara finner sig i att: så är det.Mikael skulle försöka sitta på kontoret på tor fm sen får han dra sig till Shanghai där de har ström (kan man ju hoppas på iaf). Så får han jobba hemmifrån på fre och under helgen medans de andra tar igen sig för att jobba dubbelt så bra nästa vecka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0