Tillbaka i Shanghai.

Redan i luften blev man varse att man var på väg till Kina, då man var tvungen att fylla i en hällsodeklaration, var man skulle befinna sig de första sju dagarna i Kina, om man hade haft eller hade vissa sjukdommar, vilken flight man kom med och guu vet allt.
Som vanligt när planet landat så får flygvärdinnorna säga: Vänligen sitt kvar på era platser tills symbolen med säkerhetsbältet släks. Och som vanligt är mer än en person som har vaxpropp i öronen och inte ha hört meddelandet och börja röja bland sitt handbagage i "hatthyllan". Nu sa de medelandet minst fyra gånger för in i planet kom tre aliens! Tre vilklädda människor  i overåller med latex handskar, skyddsglasögon, munskydd, mössa och skoöverdrag. Den första hade en apparat som liknade en pistol men det var någon slags termometer, vad de andra två nissarna fyllde för funktion vett i tusingen? De kollade tempen på oss alla innan vi fick resa oss upp och lämna planet. Sen mötte en jätte kö, först blev man dirigerad till rätt kö efter jätte kön, sen kollade en vitklädd människa att man fyllt i rätt och sen var man framme vid kuren där man lämnade i från sig hälsodeklarationen som då förhoppningsvis var rätt i fylld och man kunde gå vidare till passkontrollen där ännu en kö väntade. När väl allt detta var avklarat tog det inte många minuter innan väskan kom och man kunde krama sin älskling som väntade på en på andra sidan väggen!
Mikaels komentar över alla dessa köer va: Det var tur det för det tog 1 tim 50 min att ta sig ut till flygplatsen. Vi bruka räkna med en timme men vi har åkt på 35 min en gång.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0