Eventuella lägenheter

Dei t här med att välja bostad är inte lätt, det vet vi ju alla. Och här nere känns det ännu svårare, lite pga att man vill hamna på ett vettigt ställe. Man har ju inte samma trygghet här som hemma precis.
Va runt nu på fm i detta området som vi bor i. Såg drömm lg!  Visst vi har ett ännu finare innan men då kostar de lika mycket i månaden som en bättre begangad bil hemma.
Lg som jag föll pladsk för idag är som våran + en stor gadrob. Det enda vi sakna i vår lg är just förvaring! Det problemet har många här nere, lg är bara tänkta att bo inte att förvara sina tillhörigheter som resväskor,kläder eller ha sina ytterkläder hänandes någonstans.
Men som alltid fianns det även här ett MEN, den låg på 6, våningen. Utsikten från balkongen var bara en gäsmatta. Visst gräsmatta är trevligt men denna gräsmattan får man inte bträda och är oxå taket på lägre byggnader som ligger i anslutning till vårat hus. Från våran balkong som vi har nu är utsikten bra, bra och bra? Men underhållande kan man väl säga. Trafiken här nere är helt hystrisk och knäpp! Från balkongen har vi perfekt utsikt över en korsning, mycket underhållande och så har vi sol oxå hela dagen ( när den är framme vill säga).
Sen såg jag några andra lg oxå, ska nog ta med Mikael dit i helgen så får han titta på dem och säga sitt. Har tagit endel foto på dem, få se hur det blir........

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0