Gula Bergen, dag 1.

Då var det fredag och vi möttets uppe vid tågstaionen kl 16.45 (tro det el ej, vi var där 15 min förtidigt).
Det marktes att det var stor helg, det var några fler än vi där. Inte som på Värnamos perong precis!



 


En gin & tonic sitter precis lika fint vart man än får den!

   
Kristina & Andres hade fixat fördrink, gin & tomic, kyld! Med limeskiva & allt! Till detta serverades salami & parmesan i kuber.
"Huvudrätten" stod vi för: fyllt pitabröd med ost, skinka, dijonmajonäs, sallad och tomat.
Rödvin i glasen.
Desserten kom från Kristina & Andres:
Chokladtårta med färsk frukt.
Inte illa för att vara på ett tåg!



Även att det var lite trångt hade vi det väldigt trevligt!
Hela gänget alltid lika glada!



Compact living kan man kalla det.


Desserten!

Innan vi steg av tåget bjöd Ingrid & Eva på fukost, bestående av kokt ägg, kaviar, rågbröd, yoggi, jouice & kaffe.
Putte var första varmvatten leverantör till påskaffet.

Mätta & goa steg vi av tåget och var redo för äventyr!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0