Fredag.

Kate & Stefan har varit hemma i Sverige, när de kom tillbaka åkte vi till Gula Bergen, därför bestämdes att vi skulle träffas i helgen.
När? ja det var frågan för alla var vi nog ganska sugna på att gå på swedladies drinken på lördagen, då återstod fredag & söndag. Söndagen skulle Stefan på möte, då återstod fredagen. Sagt och gjort, men var skulle vi äta & var?
Pratade om både det ena och det andra stället men inget föll oss i smaken. Ville suttit ute på något trevligt ställe men de ställerna vi kom på har bytt ägare och ryktet säger att de har dalat.
Så det blev att vi lagade lite var  och en för sig och endel gemensamt och avnjöt allt hemma hos Kate & Stefan, detta bjöds:
*
Vitt vin
**
Räksmörgås
Vitt vin
***
Stekt ankbröst, apelsinsmörsås, hasselbackspotatis & smörkokt sparris
Lyx rödvin
****
Karamell chokladmousé m countrü kokta jordgubbar
*****
Kaffe, avec & chokladtryffel



 

Som ni alla förstår var vi mätta och goa efteråt men vi lyckades trycka lite flytande till så runt två tiden traskade vi hemmåt.
Men det var allt lite segt i lördags, när jag frågade Kate & Stefan hur de mådde så tittade de förvånat på mig och sa: bra, vad annars?
Nää det är ju sant?!
Vi gjorde inte så många knop mer än att ta oss till gymmet och få träningsverk i bröstmusklerna, Mikael jobbade endel och sen var det swedladies drink kl 17.
Ni hör ju hur jobbigt vi har det, haha....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0