Åtta timmar!

Det tog åtta timmar för Mikael och David att ta sig från Hifeng till Changzhou, ca 30 mil!
Det låg bilar överallt som värsta plockepinnet och ändå saktade inte chaffören ner tills Mikael sa ifrån och det behövde han göra mer än en gång.
Vet inte riktigt hur långt de hade kvar till Changzhou men då såg Mikael att de hade halv tank och sa till att vi borde tanka.
- Tanka, varför det?
-Jo med tanke på att det har tagit x antal timmar hit så vet man ju aldrig hur lång tid det tar tills vi är framme och då är det väldigt onödigt om man får bränsle slut oxå!
- Jaha!
Ibland blir man riktigt inponerad av hur intiligenta de är! När de svängde av motovägen är det många svängar och då, då gasade chaffören på. Jag pratade med Mikael då så jag hörde att han sa till ännu en gång. Det kan vara halt i svängarna!
När de satt i bilen kom David på att de kankse skulle sätta på nya däck, det är nog bra, el?!
- Vi ska nog ta och köpa snökedjor oxå.
- Varför det?
- Jo för då kan vi köra fortare.
- , det kan man inte sa Mikael. Man kan inte köra fort med snökedjor!
- Varför inte?
Nää, snödkejor är något för en färd i ca 10 km i timmen och det är inget kul att köra runt på motovägen i 10 km/timmen. Men man kanske behöver prova för att förstå hur bekvämt det måste vara att köra runt på motoväg med snökedjor?
Som sagt, efter åtta timmar var de i Chanzhou och det skänndes skönt att veta. Nu ska han bara ta sig till Shanghai oxå, sen, sen är det helg! I Shanghai är det ingen snö, men - 0.6 grader. Och det är kallt med tanke på hur dåligt isolerade husen är!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0