Lördag.

I lördags böjade även vi här borta att fatta att det är något stort på gång, men efter att ha kollat lite på olika internett sidor så var det åter frukost på balkongen med färskpressad joucie, pannkakor och annat gott innan vi gav oss ut på promenad.

Mikael köper apelsiner till dagens joucie.

     
På studiebesök på Boutaion elelktonikmarknad & promand därifrån.

 

Tröja med extra tyg framtill där börsten ska vara, det är ganksa logist. Men de där byxorna med två små runda ciklar med extra tyg i, ska man stppa in skina skinkor där el?


The Bund!

     
Nr 1: Klassisk vy på The Bund.

Nr 2: Ny båtterminal på the Bund över till Pudong

Nr 3 & 4: Lunch intag på Paulane på Pudong sidan.

 

Efter den sena lunchen blev vi alla lite sega men Stefan & Kent åkte upp i SWFC och tittade in den magnifika utikten med tanke på hur klart & fint det var.
Vi åkte hem & pustade lite.

 

   
Ett stort tack till Stefan & Kent!
Vår dator har mått allt annat än bra på mycket länge! Jag har varit väldigt nära att kasta ut skiten genom rutan mer än en gång men då har Miakel alltid sagt: men vi köper ingen ny innan Stefan & Kent tittat på den.
Och tur var det för nu mår den mycket bättre, ska bara iväg i helgen och köpa lite mer minne så kommer den att arbeta ännu snabbare!
Vad de gjort? Jaha ni...
Bara det där med minne, vi köpte nytt minne men då kunde vi inte ha det gamla minnet för de två kan man inte ha ihop för de arbeta olika snabbt, tala om grekiska men bra är den nu och jag är jätte glad!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0