Söndag

I söndags var det åter setsing med då på en lägre nivå, det blev mycket taxi och lite gå. Björn åkte tidigt i sön morgon så det var bara vi tre som strosade runt. Vi började i Yuan Garden och tittade på ALLT folk, va inne i trädgården och gick över den berömda zickzack bron till Te huset.
Därefter tog vi oss en titt på Xintian di, det är en ny byggd gata som ser gammal ut. En dyr resturang gata helt enkelt. Vi strosade bara igenom den och tog en taxi till Sashas, där blev det en styrkande hamburgare på deras ute servering.
Patrik behövde ett USB minne så efter maten tog vi oss till Grand Gatway med omnejd och tittade på elprylar (jätte kul tyckte jag). Vi tog oss en titt på ny kamra och helt ense är vi inte men det börja närma sig iaf.
Vi hade avtalat tid att ringa till Stina och gratta henne med hjälpa av Nicke som hade med sig datorn till Stinas momor och morfar. Hon var inte super sugen på att prata med oss, hon tyckte det nog var bättre att leka mad alla sina nya saker.
Kvällen tillbringade vi på Big Bambu där de visade Formel 1, tur att Patrik hade med sig sin super mobil så jag kunde spela suducko under tiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0