Snart semester.

Nu är det ons morgon och vi ska åka om en timme på SEMESTER! Tillsammans med Sara.L & Micke.W till Malaysia och en ö som heter Perhentual island.
Där blir det nog mycket sol, bad, snorkling, god mat och en och annan paraplydrink.
Steg upp en kvart tidigare än tänkt för när vi nästan somnat säger Mikael: Men vi skulle ju klippt mig. Jo just det, så det har vi gjort nu på morgonkvisten.
Det blir inte svårt att lämna Shanghai nu, regn och + 25 grader, inget höjda väder alls!
Vi packade sent igår kväll för Mikael satt i bilköer innan han lyckades ta sig hem efter 4 timmar. De där rackans simfenorna tog ju upp halva väskan och jag som packade i min vadraryggsäck fick lätt övervikt med tanke på att ryggsäcken väger bly och sen får vi bara ha 15 kg. Men det är tillrättat nu så allt ska nog gå fint.
Nää nu är frukosten uppäten så nu vill det till att göra sig färdig och fixa matsäck för bilresan, vi har inte världens bästa resa till "vår" ö, håll i er:
Bil från Shanghai till Hangzhou som kan ta allt från 2 timmar till en evighet pga kinesisk ledighet och att de kör som krattor. Flyg till KL i Malaysia, där vi få sova en natt för att de på stod att vi var tvugna att ha minst 4 timmar på oss att byta plan (herre guu i normala fall räcker det ju med 1 timme). Flyger vidare tidigt tor morgon till, ja just det, därifrån är det buss ett par mil till hamnen och sen båt över och ÄNTLIGEN skall vi vara framme (om vi har tur).

Kommentarer
Postat av: mamma A

Det låter som det är enklare att åka Växjö -Kreta !!

2009-09-30 @ 09:58:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0