Teppanyaki

Vi alla som bor utomlands är i en speciell sitvation, man har lämnat alla nära och kära hemma och nu ska man skapa sig ett nytt umgänge och hur länge man får behålla dem vet man aldrig, de kankse flyttar imorogn på nytt uppdrag.
Vi har haft turen att träffa en massa goda vänner, ett par som varit det STORA stödet här nere är Kate & Stefan.
Naturligtvis så pratat man ju om sina där hemma för varandra och efter tillräckligt länge så vet man ju så mycket att man till sist tro man känner deras barn, fräldrar el kompisar. Nästan så var det igår.
Kate & Stefans son Fredrik och hans Amalia är här nere och hälsa på och då tyckte vi det skulle vara kul om vi fick träffa dem.
Jag gick och funderade lite på det där igår och kom ju på att de vi ska ut och äta med i kväll har vi aldrig sett men vi vet hur de ser ut och vet både det ena och det andra om dem.
Kl 18 kom de till oss, lika bra att träffas hoss oss för jag misstänkte att Mikael inte skulle vara hemma i tid och jag hade oxå rätt. Vi satt på balkongen och drack ett gott vin som Stefan hade med sig och kollade in utsikten. Sen bar det iväg till Kagen Teppanyaki, ett nytt ställe för oss. Mycket renare och frechare än de andra som vi varit på, gott var det och MÄTTA blev vi.
Mycket trevligt hade vi och det var JÄTTE KUL att få träffa er, Fredrik & Amalia! Hoppas vi hinner träffas en gång till innan ni åker hem till ett höstit Öland.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0