Super semester!

Med hjälp av bilderna förstå ni alla att vi haft en kanon semester! Ja, förutom att Mikael varit halvkrasslig till och från.
Känns som vi blivit ett gammal pansionärs par, först två lata veckor i H-stad då vi tog oss mellan stugan, starnden och stan och sen nu. Undra vad det här ska sluta?
Först var det frukost med utsikt över havet, så intog vi stranden med en god bok, så blev det lunch, lite vila efter det. Dag s för eftermiddags driknken som bestod av färskpressade jucier, lite kort spel och sen var det middag.
Det får nog bli diet för oss i flera veckor framöver efter denna semestern.
Vi har badat en massa, snorklat och tagit oss en regnskogs vandring. Regnskogsvandringen blev först av sista dagen, men det var riktigt trevligt.
Snorkling, vi var ute på en snorkling tur. Då stannade vi till på tre olika ställen och avslutade med att vi fick se två skölldpaddor! Något Mikael önskat länge.
Men det smidiga var oxå att vi kunde snorkla precis vid vårat, behövde inte ge oss av. Det var en meters sandbotten som var full av döda lösa koraller som gjorde prektit ont att siga på, sen var det fullt av koraller och fiskar. Så man kunde snorkla en runda varje gång man badade om man ville. Jag simmade på en stor korall so liknade en sten när jag var utan yklop så nu har jag ett fint skrapsår på benet, vassa va de rackarna.

Som sagt: en TOPPEN semester med trevligt sällskap!

Kommentarer
Postat av: Fridolf

Hej!

Var det bättre än maldiverna???

Här hemma är allt bra!!



Kram

2009-10-08 @ 14:26:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0