Mikael sjuk.

Mikael kom hem i tis kväll, sent för trafiken var ett kaos. Han var lite hängig och hade ont i huvudet men med en ipreen i kroppen piggnade han till och sen packade vi  och fixade till kl visade midnatt.
Han körde till hnagzhou utan problem men på flyget började fan frysa och mådde inte bra, men med yttligare någon ipreen i kroppen kom han igenom säkerhetskrontrollen och varmedetektorn i KL och sen kröp han ner i den sköna sängen på hotellet.
Det var ingen pigg Andersson som tog sig vidare mot Perhentua island i tor, det var nog av ren självbevarelsedrift. Jag fatta inte hur han orkade för han var heltväck.
Som tur var så var våra rum redo att ta i besiktning redan när vi checkade in kl 11. Mikael stupade i säng och hade nog ingen aning om hur han  kommit till vårt rum.
Vi andra intog stranden och med jämna mellan rum tittade jag till honom, tvingade i honom vatten även att han inte ville.
Vi drog upp honom en runda på kvällen innan vi skulle iväg och äta, bara för att han skulle lämna sängen och att vi skulle få titta på honom lite, sen sov han vidare.
Tro det el inte men i fre vr han uppe och med på stranden, pigg? Ja det är väl en defintionssak, men bättre iaf. Febern la sig men magen har varit i UPPROR hela resan, hoppas det blir bra snart för annars blir det fabro Dr.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0