Trevlig helg, bort med förkylningen och hösten är här.

Efter en trevlig fre kväll med fam Persson sov vi gott, sen var det lördag och nya friska tag. Vi började med lite setsing inne på den berömda copymarket. Endel shoppat blev det allt, men tyvärr inte de där snygga väskorna som Tina & Fredrika tittade på.
Sen gick jag hem med lasset medasn de tittade in äktenhetskapsförmedlingen i Peoples Squeer. Jag tog tunnelbana och mötte upp dem, lite lunh och sen var det Shanghai World Fancal Center. tyvärr var det inte alls så klart som vi hoppats på, men jag tro det tyckte det var lite häftigt där uppe iaf.
Efter att Fredrika hämtat sin skrädda sydda jacka som satt som en smäck så var det en stunds vila innan de kom hem till oss igen och sen var det Jin Moa. Ännu en trevlig kväll.
De åkte vidare till Xian tidigt på söndags morgonen, då sov vi fortfarande gott. Men efter den skönhetsömnen tog vi oss upp, åt lite god frukost (det finns nämligen fortfarande lite korv och leverpastej kvar). Vi var allmänt slöa och tänkte att vila vi hårt så kanske den där rackans förkylningen kan ge efter, men det vett i tusingen om den har???
Vi tog oss iaf ut till blomstermarknaden en snabbis, inte den vi var på förra helegn utan denna är den "vanliga" och köpte oss en urfin krans och en en kvist som nu assistera som julgran.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0