Nu drar vi vidare...

Vi har haft en riktigt trevlig vistelse hos Mikael och Jenny. Vi kom till dem förra fredagsmorgonen. Mikael hämtade oss på flygplatsen och sen var vi i Shanghai över helgen. Sen på måndagen flög vi ner till Hong Kong och la veckan där nere innan vi åkte tillbaks till Shanghai och har spenderat även denna helg här.

Vi har hunnit se de viktigaste sakerna såsom Yuan garden, The Bund, Financial Center (från 100:ade våningen) samt olika marknader och annan shopping. Shanghai har lite börjat kännas som ett andra hem och vi har full förståelse för att Mikael och Jenny kan trivas här!

Vi har haft en enastående tur med allt här: vi har inte stått i en enda ordentlig bilkö, det har gått smidigt med allt vi beställt såsom glasögon och kläder och dessutom nu när vi provvägde väskorna visade sig att vi nästan klarar viktgränserna!

I morgon följer vi med Mikael till hans jobb och kollar till jobbet och stan där. Om sedan planerna går som de är tänkta hoppar vi på nattåget till Beijing i morgon (måndag) kväll och spenderar de sista dagarna med lite kultur, mur och ännu mer shopping.

Tack Mikael och Jenny. Vi har haft kanonkul! Vi ses till jul...

/Niklas och Markus

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0