Alla fyra verken är nu uppe.

I torsdags så restes det sista verket och det firades med kaffe & tårta och innan dess så var det "champagne" och tal från progektledaren. Det var kl 13 och direkt efter det så åkte monterings gänget hem till södra tyskland för att få några dagars ledighet för att i mitten av nästa vecka åka till Härnysand. Kranen börjades monteras ner direkt efter sista lyftet och lämnade berget på fredagen, ingen rast ingen vila här inte.
Hela teamet ska upp till Härnysand och resa fem verk, så hade detta progektet dragit ut på tiden pga dåligt väder eller något annat problem så hade det blivit kaos uppe i Härnysnds hamn dit alla delarna kommer med båt från Danmark & Tyskland, tydligen är inte den hamnen så stor och verkens delar är inte små, så.....
Nu väntar vi bara på att de ska börja snurra oxå, men det dröjer veckor innan dess. Det är en massa sladdar som ska dras kors och tvärs, minst tre olika team från Tyskland ska upp hit och fixa med olika saker innan de kan börja snurra och fylla sin funktion.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0