Ute på promenad.

Det var lite svårt att få liv i damerna i går morse, yet laggade. Men mamma pallade sig upp och medans Biggan sov vidare tog vi oss en promenad upp till gammla lägenhetsområdet. Fortsatte genom en hrlig park som blev färdig förra kinesiska nyåret och vidare till en mat marknad. Där säger de frukt, grönsaker och kött på trottoaren, livsmedlen såg fina ut så vi köpte grönsaker och frukt, köttet hoppade vi över. Ryggsäcken bleb präcktigt tung så axlarna varkte fint innan vi var hemma.
Det blev wok till lunch,  mango och jordgubbar till efterätt. Gott!
Efter lunch spenderade vi några timmar på den berömda Copy market, där skriker de och vråla att visst ska man handla av dem. Priserna de börja med är rena fanatsierna men slutpriset är desto bättre, och får man inte för det man vill betala så är det bara att lämna det eller betala mer.
Damerna gick hem och jag gick iväg och tog en massage. Hemma igen så var det kaffe dags och prov av kakorn vi köpte i ett "hål i väggen" tidigare under dagen, vissa var goda och andra mindre goda.
Mikael kom hem efter att ha suttit i lite bilköer, med en styrkande öl i kroppen så gick vi och åt gott på vår favorit resturang, Thai Gallery.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0