Mikael på planet på marken.

Tis kväll skulle Mikael och Davis flyga till Guangzhou (södra Kina), för att gå på mässa och göra kundbesök för att åter vara hemma på fre (han sa aldrig när på fre.)
De lämnade kontoret 16.30 för att vara på flygplatsen kl 17.00. Planet skulle gå kl 18.20.
Han ringde första gången runt 19 då satt de på planet och hade fått mat men visst inte när de skulle lyfta, det var krångel med något. Kl 20.30 hade de fått reda på att det var hastighetsmätaren som var paj och att det skulle komma ett nytt plan kl 23 för vidare färd mot Guangzhou. Då klev pojkarna av och ringde en tjej som kom och hämtade dem för de fick inte tag i en taxi. Kl 21.30 var de tillbaka på kontoret och hade på fem timmar inte uträttat någonting, mer än att sitta och vänta. De räknade med att kom det nya planet kl 23 så var de i luften tidigast 00. Ca två timmars flyg blir kl 02 och lätt en timme till hotellet, då är kkl 03. Nää då var det bättre att de stannade på backen och flyger dagen efter.
Han var lagom trött på det hela men hade fixat så att de fått nya flygbiljetter ons morgon men då från en annan flygplats, inte från Changzhous ruckliga.
Planet kom från någon stad, skulle mellanlanda i Changzhou och flyga vidare till Guangzhou, redan när de skulle lyfta från första staden var det krångel med hastighetsmätaren och de hade hållt på en timme med att fixa den då men när de skulle lämna Changzhou lyckades de inte fixa till den igen.

Nu är det ons morgon och jag fick just ett sms av honom där det stod att allt var bra, så det är bara att hoppas att de kommer iväg denna gången.

Kommentarer
Postat av: Biggan

Vilken tur att inte mamma A och jag råkade utför något flygtrassel. Vår resa gick som på räls! Både till o från Shanghai

2009-03-25 @ 12:54:46
Postat av: Biggan

Vilken tur att inte mamma A och jag råkade utför något flygtrassel. Vår resa gick som på räls! Både till o från Shanghai

2009-03-25 @ 12:55:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0