F1 på O´Malley´s

Mikael gick iväg till gymmet, jag tycker att man kan få slippa sådant på en söndag så jag diskade och hade det skönt en stund medans han svettades.
Promenad ner till Reneé & Urban och där fick vi god mat, bla dumplings som vi brudar gjort tillsammans med Ellen för ett tag sedan. Killarna tog taxi bort till O´Malley´s medans jag & Reneé gick bort i solskenet, det var skönt om man var i lä men det blåste kallat om man kom i fel riktning, det blev jacka på, jacka av. Det var en bra promenad så när vi väl anlände till O´Malley´s så hade F1 loppet redan börjat. Där satt även Annelie, Jerry och Oscar. Tillsammans klippte vi några öl och när loppet var avgjort tog vi oss hem till oss på olika sätt, killarna tog det bekväma sättet medans vi tre brudar använde våra egna fötter och ben. Vi handlade lite på vägen hem så vi kunde baka scons när vi kom hem. De blev kanon bra och smakade toppen!
Klockan var nog nästan nio när de sista gick och DÅ, DÅ skulle vi äntligen titta på Let´s Dance finalen (även att vi visste vilka som vann). Mikael hade laddat ner det och de första tre minutrana fick vi kanon bild ( om man räkna med våra mått). Men så bara la det av, fel på filen eller vad datorn sa, Mikael höll på att fixa och dona, prova på andra sätt och jag vet inte allt. Men hux flux så funkade det om vi hoppade över några minuter och sen kunde vi se hela programmet.
Magnus vann och det var rätt!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Tror vi hade med oss lite F1 tempo på vägen, var inget asabenentempo. Sconesen var toppen efter promenaden, smakade gott.

2009-03-31 @ 16:34:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0